Numai mâine nu e 31

0

Fiorentina e foarte activă zilele astea. A bătut palma cu City pentru Nastasic (internaţional sârb) pentru vreo 12 milioane de lire. Plus, se pare, Savici care nu a confirmat pe Etihad. La veniri îl trecem pe Berbatov care astăzi e aşteptat să anunţe mutarea, pentru 5-6 milioane de euro.

Tottenham se agită. L-a luat pe Lloris de la Lyon (12 milioane de lire), Dembele de la Fulham (15 milioane de lire). Are oferte refuzate pentru Moutinho (24 milioane de lire) şi Willian (Sahtior – 12 milioane de lire), Damiao (Internacional) şi MVilla (Rennes). L-a dat pe Modric la Real pe bani frumoşi şi se pare că i-a scos la mezat pe Van der Vaart, Lennon, Parker, Bentley şi Jenas. Madness!

Bayern a pus 40 de milioane de euro pe masa celor de la Bilbao pentru Javi Martinez. Bascii nici nu au vrut să audă dar Martinez a plecat (de capul lui) la Munchen. Probabil la Oktoberfest.

– Portarul lui Inter, Julio Cesar, va presta de acum în Premier League. QPR este destinaţia.

Zenit zis “50 de milioane de euro!”. Porto a zis că mai trebuie. Hulk aşteaptă.

AC Milan s-a lăsat de Kaka (un consultant financiar le-a spus că e cam scump) şi a pus ochii pe De Jong şi Bendtner. Danezul ar fi foarte fericit. Free Pizza!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.