UEFA Europa Conference League 2023-2024: Ziua 12

0

În curând începe returul sferturile UEFA Conference League unde avem un meci care ne interesează ceva mai mult: PAOK primește vizita celor de la Brugge și are de recuperat un 0-1. Răzvănel, suntem alături de tine!

Fiorentina v Plzen (0-0). Italienii nu trec prin cea mai fericită perioadă a lor și s-au întors de la Plzen cu un 0-0 sec, deși au dominat meciul. Ar trebui să bată în seara asta chit că în meciurile de acasă din sezonul ăsta de competiție europeană nu au fost în cea mai bună formă. Fiorentina -1.

Lille v Aston Villa (1-2). În tur a fost un meci frumos, împănat cu 3 goluri. Chestiune la care ne așteptăm și în seara asta pentru că nu îi văd pe oamenii lui Emery să stea la cutie. O2.5 and BTS.

Fenerbahce v Oly (2-3). Ce meci a fost în tur! Dincolo de scorul generos meciul s-a jucat de la o poartă la cealaltă și tensiunea a fost mare. Bănuiesc că ne așteaptă cam același lucru și în seara asta așa că am merge pe un BTS (doar Târnava nu a marcat aici).

PAOK v Club Brugge (0-1). Oamenii lui Răzvan s-au ținut bine în Belgia și au de recuperat un deficit minim. Nu imi e foarte clar daca o vor face dar probabil vom avea meci cu goluri – PAOK primeste lejer gol acasa, Brugge inscrie la fel in deplasări. Over 2.5

Propunerile EBT

Frații de la EBT au tabel complet pentru seara de UECL

PAOK – BRUGES under 2.5
OLYMPIAKOS +1
FENER – OLY minim 9 cornere
LILLE – ASTON V over 2.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.