Champions League 2023-2024: Ziua 25

0

De departe cel mai des întâlnit meci în Champions League: Bayern Munchen v Real Madrid.

Să se tot fi întânit de vreo 26 de ori, cu un uşor avantaj pentru madrileni: 12/3/11. Însă această întâlnire, Bayern v Real nu a fost rodnică pentru germani: în ultimele 3 au luat bătaie, 1-2 de două ori şi odată un 0-4, ceva mai dur.

Bayern este în continuare fără Coman, Boehy şi Sarr. De Ligt e dat incert iar Sane, Laimer, Musiala, Upa sunt cu ceva probleme dar s-au antrenat cu echipa. Realul nu se bazează pe Alaba (accidentat) şi Carvajal (suspendat).

Din declaraţiile lui Tuchel trag concluzia că a lucrat mai mult la partea mentală a pregătirii, a încercat să ia presiunea (normală) de pe jucători. “We want to play the game in isolation, without any background thoughts. Don Carlo, ca un bătrânel simpatic ce e, e fericit că a ajuns aici. Adevărul e că la începutul sezonului nu ştiu câţi ar fi zis că Real va lua titlul şi va prinde – măcar – semifinală de Champions League.

Nu cred că vom vedea surprize mari în abordările celor doi antrenori. Tuchel pentru că e într-o serie de 4 victorii consecutive şi moralul a crescut, Don Carlo pentru că aceeaşi abordare l-a dus peste City. Rudiger îl va lua în braţe pe Kane dar în opinia mea englezul e ceva mai experimentat decât norvegianul lui Pep. De văzut cum se va descurca Kimmich cu nevricosul de Vinicius, acolo va fi un duel interesant.

Va fi dificil pentru Bayern dar nu cred că vor pierde. Şi tragem nădejde că-l vom vedea pe morarul nostru favorit la meciul cu numărul 150 în UCL. 1X & BTS. Şi Muller to score, bineînţeles.

Propunerile EBT

Fraţii de la EBT au trei propuneri pentru aceste meci:

  • Real DNB la pauză
  • sub 27.5 şuturi
  • Minim 4 cartonaşe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.