UEFA Europa League 2023-2024: Ziua 12

0

Turul UEL ne-a adus una dintre cele mai mari surprize din acest sezon: Atalanta a spulberat Liverpool, chiar pe Anfield.

Diseară avem returul și cred că orice fan al englezilor are pe heavy repeat acel meci cu Barca….

AS Roma v AC Milan (1-0). Nu puteam să mă înșel mai tare cu aceste 2 trupe italiene. Ce trebuia să fie un meci ușor pentru milanezi s-a transformat într-o șansă enormă pentru Roma de a ajunge în semifinale. De la un moment dat ar trebui să se lase cu caft așa că mergem pe Over 3. Sau, mai conservator 1X & Over 1.5.

OM v Benfica (1-2). E colosal parcursul lui OM în ultimele 10 meciuri: 5 victorii consecutive urmate de 5 înfrângeri consecutive. Cumva au marcat la Lisabona și păstrează șanse reale la calificare. Însă portughezii vor merge la Marsilia pentru un egal și cred că-l vor obține. Benfica X2.

Atalanta v Liverpool (3-0). Data trecută, Liverpool a scos un 5-0 la Bergamo așa că mai toți suporterii speră la un remake. Klopp a spus că dacă joacă bine vor câștiga, un fel de apa e udă și vântul bate. Cred că vor sări din prima clipă la gâtul italienilor dar un gol al acestora s-ar putea sa liniștească apele. BTS.

West Ham v Bayer Leverkusen (0-2). Avem o certitudine: oamenii lui David Moyes se vor chercheli dacă vor avea multe dueluri om la om cu jucătorii lui Leverkusen. Nemții de abia au ieșit din petrecerea care urmat cuceririi titlului așa că mă aștept la o abordare mai la relanti din partea lor. Fișa meciului tur arată un neverosimil 33-1 la faze de poartă pentru nemți dar nu a fost mult ca Lever să termine turul cu o victorie la limită sau chiar egal. Diseară se schimbă paradigma, englezii sunt nevoiți să atace. BTS sau 1X, cum vă vine mai bine.

Propunerile EBT

Cei de la EBT se gandesc să meargă pe:

ROMA – MILAN over 2.5
MARSEILLE – BENFICA minim 5 cartonase
LIVERPOOL minim 7 cornere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.