Anacronici

0

În timp ce televiziunile din lumea civilizată livrează rezultatele din UCL în timp real (pe burtieră), sau în cel mai rău caz în pauză şi la finalul meciului transmis în direct, TVR-ul a rămas consecventă în prostia ei şi face un “mare secret” din “rezultatele de pe celelalte stadioane”. Aseară, unul dintre comentatori s-a scăpat cu scorul la pauză, la Valencia vs Genk. Ce linişte s-a lăsat imediat, ce diatribe pe doua voci mi-a fost dat să aud după!

Cît de prost trebuie să fii să crezi că în 2011, majoritatea celor care privesc meciul sunt în întuneric total (nobila sarcină de a-i ilumina revenind dragii noastre televiziuni naţionale) şi nu la un click, tap, telefon distanţă de rezultatele în timp real?

Cît de aerian trebui să fii ca în pauză să dai promo la “odată-n viaţă” şi la “danutz srl”, în loc să pui doi oameni în studio să comenteze rezultatele de pe celelalte stadioane?

Şi toată această mascaradă de prost gust pentru a mai ţine cîţiva noctambuli în faţa tv-ului pentru fantastica emisiune “Gol după gol”.

Unde puteţi auzi că APOEL s-a calificat “prin jocul rezultatelor” şi nu pentru că e neînvinsă, ba i-a mai ars şi pe Porto.

Sau că “mergem la Londra să vedem meciul dintre primele două clasate în grupa F, Arsenal şi Dortmund” – ori Dortmund era pe 3.

Sau că “în tur Valencia vs Chelsea a fost 1-0” – ori rezultatul de pe teren a fost 1-1 (săracul Lampard o fi marcat degeaba).

funny-sign

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.