Champions League 2023-2024: Ziua 28

0

În pregătirea meciului din seara asta fanii lui Bayern apelează la orice chestiune dătătoare de speranțe: fie că Tuchel încă nu a pierdut nicio semifinală, fie că sunt unele similitudini între sezonul acesta și cel din 2013, fie… 🙂

Cert este că acum o săptămână Bayern a jucat bine în fața unui Real capacitat de eliminarea lui City și prospectul de a mai câștiga un tiltu (lucru care s-a și întâmplat în uichend). Au dominat debutul de meci dar excepționala pasă a lui Kroos i-a calmat, au început mai moale a doua repriză dar au reușit să marcheze de două ori și dacă nu era nesiguranța lui Kim poate chiar ar fi bătut.

În tur m-am uitat la un duel interesant, Laimer v Kroos. Într-o primă fază, seniorul madrilenilor a avut spațiu și libertate – vezi și pasa de la primul gol, în a doua austriacul a pus piciorul în prag și lucrurile au devenit dificile pentru Kroos. Dacă sunt adevărate previziunile microbiștilor, cum că Goretzka va lăsa locul lui Pavlovici, atunci cred că partea defensivă a jocului lui Laimer va fi ceva mai importantă.

Tot la dueluri: Kane a fost bine ținut în chingi de Rudiger așa că mă aștept ca Tuchel să apeleze și la o tactică ce îl va face pe britanic să coboare prin spatele/în jurul lui Tchouameni (sau Camavinga) pentru a mai deschide apărarea lui Real.

Primul meci a fost extrem de dificil pentru ambele defensive din cauza ”aripilor” adverse și cred că și în seara asta va fi la fel. Atât Rodrygo/Vinicius cât și Sane/Musiala sunt capabili de raiduri extrem de puternice, devastatoare. Probabil îl vom vedea pe De Ligt în locul lui Kim, coreeanul a lăsat impresia că e mai timorat.

Greu de estimat învingătoarea, dacă va fi una, dar cam toate semnele ne indică un meci la fel de spectaculos ca în tur. Și văzând defensivele celor două mergem pe BTS & ViniJR 1 SOT & Over 2.5 cartonașe.

Propunerile EBT

Frații de la EBT văd un meci ceva mai puțin spectaculos așa că ne propun:

  • under 3 goluri
  • under 27.5 suturi
  • minim 5 cartonase

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.