Ultima etapă a Grupei D, World Cup 2018

0

Cine ar fi crezut că după ce s-au calificat pe ultima turnantă, chiar la ultimul meci din preliminarii, când Messi a scos o prestaţie de excepţie din joben, Argentina va avea probleme la World Cup 2018 într-o grupă cu Nigeria, Islanda şi Croaţia? Cine? 😉

Nigeria v Argentina

Nigerienii au avut multe probleme cu Croaţia dar au fost excelenţi împotriva Islandei. Schimbarea sistemului, trecerea la o linie de 3 fundaşi, a dat roade pentru Gernot Rohr dar nu ştiu dacă germanul va prefera să intre la fel în meciul cu Argentina sau va prefera o abordare ceva mai defensivă.
Embed from Getty Images

Ghinion crunt în meciul cu Islanda, un joc foarte slab cu Croaţia şi Argentina e aproape de eliminare. Mulţi dintre titularii din meciul cu Croaţia au dezamăgit aşa că mă aştept la nişte schimbări.

De altfel, nu ştiu exact ce a vrut Sampaoli cu titularizarea lui Acuna sau Meza – cert este că nu i-a ieşit nimic. Di Maria, Banega, Higuain trebuie să fie şi cred că vor fi pe teren. Meci de all-in pentru Messi şi ai lui, să vedem cum se vor descurca cu presiunea.

Islanda v Croaţia

Croaţii cred că vor merge la turaţie minimă pentru a-şi asigura locul I dar să nu cumva să irosească energie.

Bănuiesc că, cel puţin pe faza defensivă, nu vor fi deranjaţi prea mult de islandezi aşa că ne rămâne să vedem dacă se vor da de ceasul morţii să învingă sau preferă egalul. Meci liniştit, cred.
Embed from Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.