Belgia v Anglia, finala mică a World Cup 2018

0

Meciul pe care nimeni nu vrea să îl joace. Atât de aproape și totuși …

Primul lor meci, în faza grupelor, a fost unul fără miză și, cumva, și acest al doilea nu are o mega miză. După ce ai jucat cu finala pe masă, să joci acum pentru locul III nu e chiar cel mai motivant lucru.

Belgienii a avantajul unei zile în plus de odihnă și a faptului că nu au jucat prelungiri în semifinala cu Franța. Meunier e disponibil din nou, nu au nici o problemă de lot așa că mă aștept ca Martinez să intre ca în meciul din sferturi.

Englezii sunt ceva mai dezolați decât belgienii, toată lumea era sigură că tinereii lui Southgate vor trece de ceva mai bătrânii și mai obosiții croați. Nu a fost să fie și acum Southgate are probleme în a ține moralul echipei la un nivel optim.

Walker, Henderson și Trippier sunt accidentați – să vedem dacă atât de grav încât să nu poată intra.

“There is third to play for and the medal but also there is some pressure off in a sense because the prize we all wanted has gone, so that can sometimes lead to a more open game or it can lead to the opposite. I am sure that the way Roberto [Martinez] is he’ll want his team to play with style and we’re the same, there are some excellent attacking players in both teams and I’m sure they’ll want to finish well.” – zice Gary Southgate și se pare că vom avea un meci deschis.

Să fie goluri, greu de estimat cine va lua medalia de bronz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.