Argentina v Croaţia. World Cup 2018

0

Nici bine nu terminaseră argentinienii de pupat şi îmbrăţişat între ei după golul lui Kun, că Finnbogason a şi plasat un lat din 6 metri pentru a linişti suporterii cu credite cu 50% dobândă.

După, meciul s-a transformat într-o joacă de-a Messi şi <insert_word_here>son: 27-8 la şuturi, 78% posesie.

To add insult to injury cum ar spune King Eric, Messi a ratat un penalty în partea a doua a meciului şi, normal, dacă Messi nu poate băga bostanul de la 11 metri, crezi că Aguero poate din orice altă poziţie?

E de aşteptat ca Sampaoli să schimbe câţiva jucători dar mai important, se vorbeşte că va intra în 3-4-1-2, o formulă ofensivă care să îi câştige meciul cu Croaţia cât mai repede.

Embed from Getty Images
Croaţii au avut un meci mai lejer decât se aşteptau cu Nigeria şi pare-se că problemele lor nu sunt pe teren ci în afara lui. Nu mă aştept să văd vreo schimbare pentru meciul cu Argentina, cred că va fi acelaşi 11 ca în primul meci.
Embed from Getty Images
Nu ştiu dacă croaţii pot pune aceeaşi determinare defensivă ca islandezii dar cu siguranţa pot pune mult mai multă presiune pe linia defensivă a Argentinei.

Şi cred că aici se va juca meciul: dacă croaţii reuşesc să ţină sub presiune mijlocul şi defensiva argentiniană atunci au o şansă bună să ia toate cele trei puncte.

Argentina mi se pare destul de buimacă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.