Matrioska World Cup 2018, ziua -7

0

Avem timbre noi cu Mondialul 2018, argentinienii se îndatorează pentru o vizită în Rusia, Germania va fi noua campioană mondială.

Să ne uităm în cutie:

Romfilatelia a lansat astăzi o emisiunea de mărci poştale dedicate World Cup 2018. Design-ul aduce un pic cu stilul rusesc al anilor 80, uitaţi-vă la timbrul de 8 lei. Pe mine m-a dus cu gândul la Lev Iaşin.

Argentina a decis să nu mai joace amicalul cu Israel la presiunile Palestinei. Parcă FIFA interzicea amestecul politicului în fotbal şi vice-versa, nu? Oricum, federaţia argentiniană pierde undeva între 2 şi 3 milioane de dolari (fee-ul pentru prezenţa la Ierusalim). Banii ăştia ar fi prins bine…

suporterilor argentinieni care fac credite cu dobândă de 50% pentru a-şi putea permite deplasarea în Rusia. BBVA Banco Frances SA a introdus produsul undeva prin august anul trecut şi de atunci a vândut peste 8500 de astfel de credite (valoarea medie ar fi undeva pe la 5000 de euro). Da, 50% pare mult dar la inflaţia din Argentina…

CommerzBank a calculat că Germania va fi câştigătoarea World Cup 2018. Nu vă ambalaţi, şeful echipei care a făcut simularea este britanic.

Iranul este prima echipă aterizată în Rusia. Au ajuns ieri şi s-au dus glonţ la Lokomotiv Bakovka Training Center, undeva pe lângă Moscova.

O trecere în revistă a galeriilor ce se vor manifesta la acest mondial. Iranienii mi-au atras atenţia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.