Ultimile două optimi de UCL

0

În seara asta avem ultima tranşă din turul optimilor UCL, două meciuri cu oaspeţii ca favoriţi.

Eva Carneiro
Vorbeşte, Eva!

Galatasaray v Chelsea

O altă reîntâlnire între tăticu’ Jose şi pupilii Didier şi Wesley. Anul trecut s-a lăsat cu lacrimi de fericire, Galata făcând un 3-2 de mare efect. Mai greu anul ăsta – Chelsea nu e vreo maşină de goluri dar şi se apără a la Mourinho. Mai mult, e dublă manşă şi nu e meci de grupă. Mai e o chestiune – vezi aici – şi dacă punem la socoteală enormul ego al lui Mourinho şi apetenţa presei britanice pentru senzaţional, aş zice că Chelsea cu greu se va mulţumi cu un egal.

Fără absenţe foarte importante de ambele părţi – deşi Chelsea încă o aşteaptă pe Eva Carneiro cu veşti despre David Luiz şi Oscar.

Schalke v Real

Diferenţă mare de valoare aici. Şi dacă mai punem la socoteală şi cei câţiva absenţi ai lui Schalke + revenirea lui Ronaldo, diferenţa de care vorbeam se cam măreşte. Două chestiuni, totuşi: Schalke e în formă (da ştiu, în campionatul Munchen + restul, dar …) şi Real are vreo 10 meciuri în care nu a câştigat în Germania.

Ar putea fi lejer un meci de 3+ goluri dar pe banca lui Real stă un maestru temporizării şi în uichend Real joacă un sixpointer cu Atletico.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.