UEFA Europa League 2023-2024: Ziua 11

0

Champions League a ridicat tare sus ștacheta cu cele 18 goluri marcate în doar 4 meciuri. A venit rândul UEFA Europa League să demonstreze că se poate. Mai ales ca sunt meciuri tari și interesante. Să vedem.

AC Milan v AS Roma. Cu De Rossi, Roma a avut o perioada bună dar care s-a cam terminat. Milanul însă sprintează pe acest final de sezon și nu ar trebui să aibă prea multe probleme. Milan to win.

Benfica v OM. Benfica trece prin amărăciunea pierderii campionatului (Sporting le-a făcut figura și s-a dus la 4 puncte) dar OM trece prin focurile iadului: 4 înfrângeri consecutive și locurile 1-6 sunt din ce în ce mai îndepărtate. Benfica to win.

Bayer Leverkusen v West Ham. Cu titlul în buzunar și finala Cupei Gemaniei în mai, cei de la Leverkusen au o singură țintă: UEL pentru o triplă istorică. WH a trecut lejer de Freiburg dar în Germania au pierdut. Leverkusen -1 (banker-ul zilei).

Liverpool v Atalanta. Britanicii au pierdut momentul în EPL și frustrările au ieșit pe toate parțile, prin toate găurile. Atalanta cred că își dozează energia pentru finalul de sezon în care au șanse să prindă loc de UCL. Dar marchează des în deplasare iar defensiva lui LIV nu e cea mai stabilă din Europa: 1 & BTS.

Să fie spectacol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.