UEFA Europa League 2023-2024: Ziua 4

0

Cum data trecută ne-au cam ieșit pronosticurile rămânem la aceleași întâlniri. De altfel cred că acestea sunt cele mai interesante, scuze fanilor Hacken!

Iată de ce sunt interesante:

Sporting v Rakow. Portughezii trebuiau să facă toate punctele în Polonia dar au fost nevoiți să joace în 10, astfel că au trebuit să se mulțumească doar cu unul. Cum Sturm Graz a făcut punct cu Atalanta, cei de la Sporting chiar trebuie să bată în seara asta. Un fel de BOTD, Sporting -1 sau Sporting -1.5 pentru cei mai îndrăzneți.

Ajax v Brighton. Ajax-ul dă semne de viață, Brighton că i s-au cam înfundat jiglerele. Iarăși oamenii lui De Zerbi sunt creditați cu prima șansă… cam grosier aș zice. De aceea ne vom plasa iarăși împotriva curentului: Ajax +1 sau 1X pentru cei mai încrezători.

Oly v WestHam. Cum spuneam, WH erau debusolați așa că Oly i-a ars în tur. Însă West Ham is Another Ham atunci când joaca acasă. Mergem pe WH diseară, chiar -1 pentru cei iubitori de șuncă.

Slavia v AS Roma. Aici am avut o mică dezamăgire, cehii nu au reușit să intre în autobuzul lui nea Jose. Nu-i nimic, a venit meciul retur unde mergem iar pe O2.25.

Qarabag v Bayer Leverkusen. Xabi s-a ținut de cuvânt și a șters pe jos cu azerii de la Quarabag. Și nu cred că va face vreun gest de curtoazie la retur. Așa că megem pe victorie Leverkusen.

Toulouse v Liverpool Aici am estimat corect că francezii vor mișca în ofensivă (deși nu a mai fost nevoie la ce apetit pentru gol a avut Liverpool). Nevoie de mișcare în ofensivă avem în seara asta pentru mergem la fel, Liverpool & O2.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.