UEFA Europa League 2023-2024: Ziua 3

1

Ne-am aruncat ochii și pe lista de meciuri din UEFA Europa League și am remarcat câteva care ar putea fi interesante, atât ca spectacol cât și ca susținatoare a rândului de bere.

Rakow v Sporting. Portughezii trebuie să recupereze de undeva, repede, punctele pierdute acasă, cu Atalanta. Din Polonia, aș zice. Sporting to win.

Brighton v Ajax. Un meci complicat. Văd că mai toată lumea se duce din greu pe Brighton ca și cum (citez) Ajax ar fi un fel de Poli Iași. Nu știu dacă Ajax-ul în degringoladă poate scoate ceva de la De Zerbi dar cotele mi se par dezechilibrate. Ajax +2.

Oly v WestHam. Lideri în liga internă, codași în UEL, grecii îl așteaptă cu brațele deschise pe David Moyes. Pe WH i-am văzut cu Villa și mi s-au părut un pic debusolați. Plimbarea în Grecia nu cred că va ameliora substanțial starea de spirit. Aș merge pe greci aici, Oly +0.75 ar trebui să livreze.

AS Roma v Slavia. Primele două locuri, cu 6 puncte fiecare. Și câte 6, respectiv 8, goluri marcate până acum. Un over 2.25 e în cărți la aceste meci, asta e sigur.

Bayer Leverkusen vs Qarabag. Xabi vrea să închidă cât mai repede capitolul ”calificare” așa că va tura cât trebuie să iasă cu măcar 4 puncte din această dublă. Meciul din seara asta ar trebui să îi aducă primele 3. Lever -1 sau 1 & Lever O1.5.

Și bineînțeles Liverpool v Toulouse unde avem aceeași situație: Klopp vrea să rezolve calificarea până se îndesește programul din EPL. Așa că Liverpool și O2.5 (mă bazez pe francezi ca vor fi activi în ofensivă).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.