UEFA Conference League 2023-2024: Ziua 3

0

Zi plină și importantă și în UEFA Conference League, verișoara mai mică a UCL. Câteva trupe interesante și aici, câteva meciuri echilibrate în seara asta. Ne-am uitat la:

FC Balkani v Astana. Balkani sunt lideri în campionatul intern și își doresc să capitalizeze victoria (cumva surprinzătoare) împotriva lui Zagreb. Astana a terminat campionatul (mă rog, mai au o etapă) pe locul 2 și se pot concentra pe această competiție. Pare un meci disputat așa că ne așteptăm la un Over 2.5

Dinamo Zagreb v Plzen. Al doilea meci al grupei C. Așa cum am scris mai sus, Zagreb a pierdut oarecum neașteptat punct/puncte cu Balkani și dacă mai vrea ceva din această competiție e cazul să bată Plzen. Cehii au 6 puncte și nu par rușinoși în deplasări. Miză mare, deci Over 2.5.

AZ Alkmaar v Aston Villa. Unai Emery stă pe banca celor de la Villa și știm ce poate spaniolul. De fapt, se vede deja, Villa e pe 5 în EPL. Aici, a avut un debut amestecat dar să ne gândim că AV nu e obișnuită să joace în mai multe competiții (decât cele locale). AZ Alkmaar e o trupă bună dar să nu uităm că sezonul trecut a pierdut acasă cu WH. Villa DNB sau VIlla -0.25 pentru cei mai curajoși.

Aberdeen vs PAOK. Curios, suntem pe 26 octombrie și în toată aceată lună Aberdeen a jucat doar 2 (două) meciuri și acelea în debutul lunii (5.10 și 8.10). Ambele egaluri. PAOK e în formă și asta s-a văzut și în victoria în fața lui Frankfurt. PAOK to win.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.