Champions League 2023-2024: Ziua 7

0

În seara asta intrăm în cea de a doua jumătate a grupelor și e posibil să vedem primele trupe calificate, Barca și Man City.

Grupa E: Feyenoord – 6, Atletico Madrid – 5, Lazio – 4, Celtic – 1

Atletico v Celtic. Seria de victorii consecutive a lui Atletico a fost întreruptă de 2 egaluri în deplasare. Altfel, pe teren propriu nu au probleme. Jocul tur a fost un mix ciudat pentru ATM, cu penalty ratat, cartonaș roșu și doar un punct luat. ATM -1.

Lazio v Feyenoord. Lazio trebuie să bată dacă nu vrea să piardă contactul cu primele 2 locuri. Doar că olandezii traversează o perioadă foarte bună și îi văd punând probleme. Aș merge pe Over 2.5 and BTS.

Grupa F: PSG – 6, Dortmund – 4, Newcastle – 4, AC Milan – 2

Dortmund v Newcastle. Mixed: Dortmund tocmai a fost tăvălită de Bayern (0-4), Newcastle are două victorii consecutive cu ManUnited și Arsenal dar în cele două trupe au avut prestații catastrofale respectiv mult sub ce eram obișnuiți. Newcastle are niște probleme de lot (Isak, Tonali, Targett etc) Dortmund nu se bazaeză pe Can. În tur și-au împărțit reprizele dar nu și punctele, Dortmund plecand cu toate. Există tentația să credem că Dortmund va juca defensiv pentru a evita o a doua înfrângere pe teren propriu dar nu o să mergem pe acea cale. 1X și O1.5.

AC Milan v PSG. Milanezii au ce măcina, au fost depășiți cam ușor în tur. Nu a fost o mare diferență între cele două, ca joc, dar francezii au reușit să fie extrem de eficienți. Lista cu absenți e lungă la Milan dar se trag speranțe ca Pulisic, Chukwueze și Theo Hernandez să joace.

Grupa G: Manchester City – 9, Leipzig – 6, Steaua Roșie – 1, Young Boys Berna – 1

Man City v YBB. Pep stă cu un ochi pe meciul de duminică (cu CHE) așa că va forța în prima repriză pentru a termina repede și meciul și calificarea. Nu cred că se pune problema câștigătorului și tânând cont de cele de mai înainte aș merge HT/FT 1/1.

Steaua Roșie v Leipzig. Pentru nemți lucrurile stau cam așa: locul 1 e de neatins, locul 2 e ca și câștigat. Așa că nu știu ce vor juca în seara asta iar dacă punem la socoteală și faptul că au două înfrângeri consecutive în deplasare, fără gol marcat, atunci un Steaua Roșie +1 pare tentant. Și/sau un Under 3, nu văd vreun festival la Belgrad.

Grupa H: Barcelona – 9, Porto – 6, Șahtior – 3, Antwerp – 0

Șahtior v Barcelona. Barca își poate rezolva calificarea din seara asta și cred că o va face. Șahtior însă m-a contrazis de 2 ori până acum și nu mai am de gând să mai fac o dată. Așa că merg pe BTS, cred că ucrainienii pot repeta figura de la Barcelona. Meciul se va juca la Hamburg.

Porto v Antwerp. În tur a fost 4-1, nu văd de ce diseară va fi altfel. Inimoși belgienii dar portughezii sunt ceva mai experimentați. Unde mai pui că Porto tocmai a luat-o de la Estoril pe teren prorpiu și nu cred că merg două rezultate proanste la rând. Porto -1.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.