Champions League 2023-2024: Ziua 8

0

Aseară Barcelona a dat-o de gardul din Hamburg, una dintre cele mai mari surprize ale acestei ediții de Champions League.

Să vedem ce avem în seara asta.

Grupa A: Bayern – 9 Galata – 4, Man United – 3, Copenhaga – 1.

Bayern v Galata. Bayern vine după acel 4-0 cu Dortmund, un meci și rezultat care au mai îndulcit ieșirea prematură din cupă (am putea zice că lui Tuchel nu îi plac trofeele, corect?). De Ligt de la Bayern și Muslera (!) de la turci lipsesc. Galata merge foarte bine dar nu văd să scoată mai mult pe Allianz decât au scos acasă. 1 & Kane to Score & O2.5 – mergem pe forma excelentă a lui Kane. Nu, nu ne-am schimbat favoritul dar ca să putem zice ”Muller to Score” trebuie convins Tuchel să-l joace.

Copenhaga v Manchester United. La ce și cum joacă Man United acum ne așteptăm la un meci extrem de dificil pentru ei. Și chiar trebuie să câștige aici, o înfrângere îi trimite pe 4, cu foarte puține șanse de a trece mai departe. Copenhaga e pe val și cred că va fi all-in in meci, nimic defensiv, totul pentru victorie. Lot complet pentru danezi, listă lungă de absenți pentru britanici. Over 2.5.

Grupa B: Arsenal – 6, Lens – 5, Sevilla – 2, PSV – 2.

Arsenal v Sevilla. Greu, foarte greu pentru Sevilla. Pe lângă faptul că au doar două victorii în ultimele 10 meciuri se văd cu un Arsenal în criză de rezultate (2 înfrângeri consecutive). E dificil să vedem altceva în afara unei victorii a celor de la Arsenal însă aș zice că Sevilla va marca. 1 & O2.5.

PSV v Lens. Francezii încep să vadă optimile de UCL: dacă bat astăzi (și Sevilla pierde) sunt ca și calificați. Bine, nici la egal nu stau chiar rău. Și după cum se vede, Lens iubește egalul în ultimul timp (în lipsă de altceva). PSV mai are șanse doar teoretice la UCL dar pentru ei și UEL e o opțiune atrăgătoare. Cred că francezii vor încerca să închidă meciul în așteptarea unui contraatac dar aș merge cu PSV aici. 1x & O1.5.

Grupa C: Real – 9, Napoli – 6, Braga – 3, Union Berlin – 0.

Real Madrid v Braga. Vestea bună pentru portughezi e că s-ar putea ca Belingham să nu joace. În rest, la cum arată lucrurile ei sunt cei cu care madrilenii își vor reface onoarea șifonată de Rayo. În tur, Braga a închis relativ bine meciul dar tot nu au putut scoate mai mult de o înfrângere scurtă. 1 & Under4.5.

Napoli v Union Berlin. Pentru Union a fost frumos, cât a fost. Fanii sunt mulțumiți așa că mă aștept ca nemții să joace fără nici o problemă. Când ai 12 înfrângeri consecutive ce probleme poți să mai ai? Sau când nu ai mai înscris de peste 500 de minute? Napoli știe că victoria îi aduce calificarea în proporție de vreo 99% așa că mă aștept să rezolve treaba încă din prima repriză. HT/FT 1/1

Grupa D: Inter – 7, Real Sociedad – 7, Salzburg – 3, Benfica – 0.

Salzburg v Inter. Victorie și Inter e în optimile UCL, rămâne să tranșeze cu Sociedad locul 1. Și sunt toate șansele ca oamenii lui Simone să reușească acest lucru. Salzburg pare că și-a revenit din pasa proaptă prin care trecea reușind 2 victorii consecutive după înfrângerea din tur. Meciul de la Milano a fost echilibrat și cred că și ăsta va fi la fel. BTS (după ce trece de 1.9) sau, la alegere, Inter -0.75.

Sociedad v Benfica. Sociedad e în aceeași situație ca Inter, în plus joacă acasă meciul care i-ar trimite în primăvara UCL. Interesant, inainte de meciul cu Inter (1-1) au pierdut la limită cu Real, înainte de meciul ăsta au pierdut la limită cu Barcelona. S-ar zice că Benfica are șansa să facă primul punct din această ediție de UCL. De altfel, pentru portughezi e simplu: doar trei victorii le mai oferă o șansă la UCL, prima ar trebui să vină în seara asta. Știm că la Sociedad se marchează greu și că Benfica nu are gol marcat în această ediție. Așa că mergem pe BTS, riscant dar ar trebui să livreze.

Propunerile EBT

Prietenii de la EBT se gândesc la:

Napoli – Union Berlin: Over 9.5 cornere
Real Sociedad – Benfica: 1
Arsenal – Sevilla: Sevilla mai multe cartonașe
Bayern – Galatasaray: Over 3.5
FC Copenhaga – Manchester Utd: MU mai multe faulturi
PSV – Lens: 1            
Real Madrid – Braga: Braga minim 3 șuturi pe poartă
Salzburg – Inter: Over 2.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.