Champions League 2023-2024: Ziua 4

1

Seară de gală în Champions League, cu nu mai puțin de 4 meciuri tari: NEWPSG, BVBACM, RBLMCI, PortoBarca. Așa că ar fi bine să găsiți un pub cu patru televizoare, va fi spectacol!

Să vedem:

Grupa E: Feyenoord – 3, Lazio – 1, Atletico Madrid – 1, Celtic – 0

Atletico v Feyenoord. Oamenii lui Simeone au 3 victorii consecutive după egalul cu Lazio și marchează relativ ușor (a aflat asta și Real Madrid). Feyenoord au 6 victorii consecutive – inclusiv cea cu Celtic – dar cred că e un strop de diferență între cele două. Și dacă mai punem și avantajul terenului propriu în calcul ne iese un frumos ATM -1.

Celtic v Lazio. Meci interesant, italienii nu sunt foarte impresionabili așa că publicul fiebinte și atmosfera incendiară din Scoția s-ar putea să nu conteze atât de mult. Lagerbielke și Holm lipsesc de la gazde (eliminați cu Feyenoord). Nu cred că Lazio pierde acest meci. Lazio DNB.

Grupa F: PSG – 3, Newcastle – 1, AC Milan – 1, Dortmund – 0

Newcastle v PSG. Adevăratul test pentru echipa lui Eddie. Vine Luis cu gașca lui care s-a cam distrat cu Dortmund în prima etapă. Newcastle au fost călăriți de AC Milan dar, norocos, au scăpat cu un 0-0. Joelington și Wilson sunt incerți, Luis nu are probleme recente. Casele coboară cota pe Newcastle dar nu cred că PSG poate fi bătută de acest Newcastle. PSG X2 sau DNB pentru cei cu rude la Paris.

Dortmund v AC Milan. Scântei scrie pe meciul ăsta. Una a luat bătaie, cealaltă a ratat 3 puncte cam aiurea. Ambele sunt în formă, au câștigat tot ce au avut după meciul de UCL. Pare un meci de Over și dacă e să mergem pe asta aș zice Over 3, bazându-ne pe Giroud și ai lui că marchează. Măcar o dată.

Grupa G: Leipzig – 3, Manchester City – 3, Steaua Roșie – 0, Young Boys Berna – 0

Leipzig v Man City. Ar fi a treia întâlnire între cele două trupe în ultimii 3 ani și precedentele au avut (aproape) același scenariu: meciul de la Manchester a fost un măcel, meciul de la Leipzig foarte echilibrat ca scor. Aici, gazdele au un palmares de 1-1-0 cu City și nu știu dacă se schimbă mult în seara asta. Mai ales că lui City i-a sărit lanțul în ultimul timp – 2 înfrângeri consecutive. La alegere – sau ambele: BTS sau Leipzig +1.

Steaua Roșie v YBB. Dubla asta decide cine merge în UEL așa că ambele echipe o tratează cu maximă atenție. Steaua Roșie nu mai e cea fost și același lucru îl putem spune despre YBB dar în celălalt sens. Meci strâns, Under 3.5 & YBB X2.

Grupa H: Barcelona – 3, Porto – 3, Antwerp – 0, Șahtior – 0

Porto v Barcelona. Porto a trecut relativ lejer de Șahtior într-un meci jucat la Hamburg (?!) iar Barca a demolat Antwerpul cu 5-0. Acum, Porto nu e chiar în topul formei (vezi înfrângerea la Benfica) iar Barcelona e destul de subțir în deplasări. Așa că s-ar putea să avem un meci mai liniștit decât anticipează casele. Under 3.

Antwerp v Șahtior. Antwerp e necunoscuta aici dar măcar știm un lucru despre ei: they are the kings of 0-0!. Trei de 0-0 în ultimele 3 meciuri înseamnă că nu au mai înscris de 4 meciuri. Șahtior sunt o echipă destul de modestă zilele astea, nu zic că nu ar putea presta la un nivel ridicat dar par blazați. Victorie Antwerp.

Propunerile EBT

Prietenii de la EBT revin la clasicele care i-au consacrat, i-a vedeți mai jos niște predicții despre șuturi și cartonașe asezonate cu cornere.

Antwerp v Shakhtar – Antwerp sub 14.5 suturi
Atl. Madrid v Feyenoord – 1
Celtic v Lazio – X pauza sau final
Crvena Zvezda v Young Boys – sub 5.5 cartonase
Dortmund v AC Milan – O2.5 & BTS
FC Porto v Barcelona – peste 9.5 cornere
Newcastle v- Paris SG – Newcastle mai multe faulturi
RB Leipzig v Manchester City – BTS

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.