Champions League 2023-2024: Ziua 5

0

Începe ziua 5 a Champions League 2023-2024 și unele trupe simt fiorul rece al ”curentului” făcut de ușa pe care scrie ”ieșirea din UCL”. Da, Manchester United este una dintre aceste echipe.

Începem cu meciurile de la 19.45 și revenim cu cele de la 22.0.

Grupa A: Bayern – 6, Galata – 4, Copenhaga – 1, Man United – 0.

Galatasaray v Bayern Munchen. Galata a început (aproape) senzațional actuala ediție de UCL. Încalzirea a fost mai grea (după primele 80 de minute erau condusși cu 2-0) dar mai apoi au turat la maxim, au egalat Copenhaga și au bătut United așa că sunt pe 2 cu șanse mari la calificare. Bayern, clasic, victorie cu gol primit. Nu se dezmint. Turcii au întreg lotul la dispoziție, Upamecano și Mazraoui Goretzka (later update) sunt accidentați. Mare lucru nu ar fi de spus despre meci, mă aștept ca Bayern să facă ce știe: victorie cu gol primit. Doar că am ceva rețineri la victorie, ce au facut la Copenhaga nu a fost încurajator, așa că ne mărginim la un mix: 2+ Goals, 3+ Corners for Each Team & 1+ Cards for Each Team.

Manchester United v Copenhaga. Do or die, cam asta este situația lui Man United în această seară. Fără victorie aici șansele lor de a merge mai departe în UCL se subțiază mai ceva ca podoaba capilară a lui Ten Hag. Copenhaga a pierdut 2 puncte studid la Istanbul și era să scoată un punct acasă cu Bayern. Cee vreau să zic e că nu joacă rău deloc danezii. Nu are sens să mai trecem prin lista de accidentați ai lui United, facem de o echipă, danezii nu au probleme de lot. Mergem pe Man United -1 mai mult pe considerentul ”dacă acum nu, atunci când”.

Grupa B: Lens – 4, Arsenal – 3, Sevilla – 2, PSV – 1.

Sevilla v Arsenal. Sevilla are un sezon slăbuț (doar 2 victorii până acum) și egalul cu Real Madrid ar trebui să le mai ridice moralul. Arsenal vine după un meci spectacol cu Chelsea cu o revenire de mare efect pe final. Neclar cine va câștiga dar cred că Arsenal nu pierde aici. X2, Over 1.5 & Over 3.5 cornere Arsenal ar trebui să nu producă emoții.

Lens v PSV. Liderul la zi al grupei primește ultima clasată. PSV a făcut un meci foarte bun cu Sevilla și din fericire a reușit să anuleze avantajul luat, cam nedrept de spanioli. Lens are un egal la Sevilla și o victorie surprinzătoare acasă, cu Arsenal. Bine, Arsenal a fost de nerecunoscut acolo. Olandezii par a avea un mic avantaj dar Lens pare că își revina la forma din sezonul trecut. Over 3 ar cam trebui să iasă, ambele atacă, ambele stau slab în defensivă.

Grupa C: Real – 6, Napoli – 3, Braga – 3, Union Berlin – 0.

Braga v Real Madrid. Braga a stat în uichend pregătindu-se intens pentru acest meci. Stau bine per total (5 victorii consecutive), tonus bun, experiență mai puțină. Realul stă cu un ochi pe Napoli așa că astfel de meciuri (cu Braga) au eticheta ”3 puncte”. N văd să aibă probleme mari în Portugalia, mai ales acum când și Vini e pe teren. Real -1.

Union Berlin v Napoli. Union joacă frumos dar nu reușesc să mențină ritmul și la primele lovituri se prăbușesc. E și primul sezon de UCL pentru ei. Momentan trec printr-o perioadă teribilă (8 înfrângei consecutive) și sincer nu îi văd să pună probleme unui Napoli destul de sigur pe el. Napoli to Win sau Napoli O1.5, cred că defensiva nemților va claca des.

Grupa D: Inter – 4, Real Sociedad – 4, Salzburg – 3, Benfica – 0.

Inter v Salzburg. Inter e oarecum în grafic, ar fi fost 100% cu toate punctele de la Sociedad. Dar cum nu Benfica, ci spaniolii, par a fi principalii adversari la calificare e bine. Salzburg a făcut una dintre surprizele actualei ediții dar nu cred că le mai iese pasiența și la Milano. Inter pe val, Salzburg într-o pasă cam proastă, mergem pe Inter -1.5.

Benfica v Real Sociedad. Cam aceeași situație de Manchester este și la Lisabona. Faz ou morre, ar spune localnicii. Ciudat, pentru că dacă United e pref și pulbere, Benfica are doar 2 înfrângeri în acest sezon: aceste două meciuri de UCL. Sociedad e și e pe un trend bun, o singură înfrângere la Atletico fiind singurul rezultat mai slab. 1X and O2.5, Benfica nu e atât de slabă pe cât o arată aceste două înfrângeri din UCL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.