Malta, runda a IV-a: Preliminariile EURO 2020

0

Prestaţia trupeţilor lui Contra a provocat o vie polemică printre microbiştii autohtoni. Dar mai mult decât jocul, alegerea primului 11 a provocat, mai întâi, stupoare, apoi nervozitate iar după meci, furie.

Nişte nume prăfuite, posesorii acestor nume destul de ameţiţi, ce să mai, Contra şi-a pus în cap opinia publică (dacă, de ex. Gică Popescu e opinia publică). Bine, dacă Gicu dădea vreo torpilă sau Puscaş băga vreo alunecare de Premier League, parcă altfel s-ar fi discutat după meci.

Oricum, revenind la meci, mult timp naţionala a cam măcinat în gol: voinţă era, nimic de zis, putirinţa mai puţin. Prin minutul 70 chiar intrasem la idei – eu pariasem că plecăm cu punct de aici.

Şi aşa a fost: triada aruncată de Contra pe final de meci a făcut ce ştie mai bine şi ne-a adus punctul dorit. Ba, dacă mai erau vreo 10 minute, cred că o plesnea şi ăla micu a lui Hagi.

Per total, Contra şi-a atins scopul: nu am pierdut la norvegieni, rămânem în siajul Suediei, cu speranţa ca în toamnă (octombrie-noiembrie) să tranşăm calificarea.

Să nu cumva să o facă lată în seara asta, ştiţi voi… nu mai există echipe mici 🙂

Victoria e clară, mă aştept şi la peste 2.5 goluri – sper ca băieţii să nu dezamăgească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.