Matrioska World Cup 2018, ziua 18

0

Cât vă pregătiţi pentru o nouă tranşă de meciuri din optimile World Cup 2018 (la fel de spectaculoase ca cele de ieri, sperăm noi), merită să vă aruncaţi ochii pe:

Aşa zisa dilemă a argentinienilor, o chestiune fără rost: “N-a fost şi n-avea cum să fie ca Maradona, din simplul fapt că unul e un egomaniac histrionic, care minte şi înşală convins că i se cuvine, iar altul e un băiat timid, care şi-a depăşit condiţia fizică şi mentală ca o lecţie pentru toţi înfrânţii înainte de bătălie.”

Recorder a ajuns în Rusia. “Dinspre Duma de Stat s-a auzit la începutul lunii această rugăminte fierbinte către rusoaice: nu faceți amor cu străini, fiindcă străinii vor pleca și nu vă vor crește copiii!”

Kaliningrad, fostul Königsberg. Un fel de “new Hong Kong”: “Being able to invite World Cup fans to see the city and to welcome guests is a rare chance to associate the city with something positive in the international media”

Mai jos aveţi distribuţia veniturilor şi cheltuielilor de la World Cup 2014. O adevărată mină de aur pentru FIFA cu cele 2.6 miliarde rămase în buzunar. Aruncaţi un ochi şi pe cât a alocat FIFA la World Cup Legacy Fund şi calculaţi procentul din cele 2.6 miliarde. Mai multe aici,

Banca Rusiei a emis câteva monede pentru a celebra World Cup 2018. Am ales una frumoasă, în caz că vâ gândiţi să ne faceţi un cadou (restul le găsiţi alegând anul de emisie 2017).

Se înteţesc pupăturile pe obraz, nu toate reporteriţele sunt de acord cu practica.

Rezumatul zilei de ieri, în imagini:

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
(sursa foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.