Ultima etapă a Grupei E, World Cup 2018

0

Favoritele şi-au făcut treaba până acum şi mai au de terminat ce au început. Sârbii nu mai au ce pierde aşa că mă aştept să îi văd pe tot terenul.

Serbia v Brazila

Sârbii au avut meciul cu elveţienii în mână dar o lipsă de idei în a doua repriză şi inspiraţia lui Shaqiri i-au adus în situaţia de a fi eliminaţi. Trebuie să bată Brazilia, un egal nu îi încălzeşte, aşa că mă aştept să tragă din toate poziţiile.

Nu au nici o problemă de lot dar s-ar putea să îl vedem pe Ljajic titular.

Brazilienii au tremurat serios cu vecinii din Costa Rica. O primă repriză de doi lei, o a doua ceva mai bună şi cele două goluri din prelungiri au mai liniştit suporterii. Omul în care îşi pune speranţa o naţiune întreagă e destul de şters până acum, dar Jesus şi Coutinho au reuşit să-l suplinească.

Douglas Costa şi Danilo sunt accidentaţi, dar este bancă pentru ei.

Dacă Brazilia începe cum a început cu Costa Rica, tare îmi este că la pauză vor fi eliminaţi. Sârbii nu mai au ce pierde şi pe parcursul reprizei a doua vor fi din ce în ce mai agresivi. Cred că vom vedea 2-3 goluri.
Embed from Getty Images

Elveţia v Costa Rica

De două ori au fost conduşi, de două ori au revenit, odată chiar au întors meciul în favoarea lor. Elveţia stă bine pe picioare şi e puternică mental. Nu mi s-au părut cu nimic mai prejos decât Brazilia şi au fost un pic peste Serbia, cel puţin în a doua repriză.

Nu au nici o problemă de lot, nu mă aştept ca Petkovic să schimbe ceva, poate doar să înceapă cu Gavranovic în locul lui Seferovic. Poate.

Costa Rica a dat un recital cu Brazilia şi le-au lipsit doar câteva minute pentru un rezultat istoric. Dar prestaţia de atunci cred că s-a lăsat cu urmări, nu ştiu cât de multă energie mai au. Şi cum meciul nu mai are nici o importanţă pentru ei mă tem că pe a doua repriză vor ceda.

Victorie scurtă şi muncită a Elveţiei, nimic spectaculos.
Embed from Getty Images

(sursă foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.