Germania v Suedia. World Cup 2018, ziua 10

0

Înaintea primului meci al World Cup 2018 am considerat că e o idee bună să plasez un pariu pe Germany to Win the Competition.

Şi a venit primul meci, cu a doua favorită a grupei. Ce a ieşit ştie toată lumea însă tweet-ul de mai jos sintetizează perfect cum a fost meciul:

Lipsă de idei, o oareşcare stare de nervozitate şi frustrare, şi Germania a plecat prost în tentativa ei de a-şi păstra titlul.

Germany-team-world-cup-2018

Hummels e dat indisponibil (nu e o mare pierdere, în opinia mea), altfel, Low a spus că naţionala nu are nevoie de schimbări ci de o mai mare încredere în forţele proprii.

Suedezii au trecut mai uşor decât o arată scorul de Coreea de Sud dar să nu ne entuziasmăm: asiaticii sunt subţiri tare, suedezii nu au arătat nimic special (acelaşi joc compact, de echipă, fără individualităţi).

Lindelof e apt de joc şi cred că-l vom vedea pe teren, în rest nu văd ce altă schimbare ar mai putea face Andersson. Asta dacă decide să intre tot cu 4-4-2.

La o primă vedere, meciul pare destul de strâns dar mă gândesc că, odată cu marcarea primului gol, Germania va reuşi să restarteze motorul gripat. Dar să nu cumva să înscrie Suedia prima că atunci mi se pare că se vor cala de tot.
Embed from Getty Images

(sursă foto deschidere)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.