Champions League 2023-2024: Ziua 11

0

În grupa A se joaca al doilea loc de UCL, în celelalte doar locul de UEL. În principiu nu ar trebui să avem surprize dar ce altceva dacă nu surpriza face o seară de UCL să fie una memorabilă?

Grupa A: Bayern – 13, Galata – 5, Copenhaga – 5, Man United – 4

Man United v Bayern Munchen. 9% sunt șansele lui Man United să treacă în optimi. Generoase mai sunt casele de pariuri! Din punctul meu de vedere orice e peste 1% e un pic exagerat. United nu își găsește pașii nici cum în acest sezon, Ten Hag trebuie să gestioneze nu numai aspectele sportive ci și dramotele personale. Sâmbătă au fost făcuți cârpe de șters pe jos de Bournemouth meciul nefiind chiar repetiția la care vista Ten Hag. Bayern are mai mult probleme de fațadă, calificarea și-au asigurat-o lejer, în campionat stau în plasa lui Leverkusen. Da, tocmai au fost trimiși la vestiare cu 5 goluri de către Frankfurt dar aș trece rezultatul la sincope.

Copenhaga v Galata. All in. Cine bate merge mai departe, sau cum se spune pe la noi, ambele stau la mâna lor. În tur a fost 2-2 dar după ce danezii conduceau cu 2-0 la pauză. Danezii sunt solizi acasă, turcii sunt imprevizibili în deplasare, cam tot ce ne trebuie pentru un meci pe cinste. Danezii au și varianta egalului și cred că cel puțin pentru început vom avea un meci închis, în care nimeni nu v-a risca să primească gol. Însă, pe măsură ce știrile (mai bune sau mai rele) vor începe să curgă dinspre Manchester vor începe artificiile. Peste 4.5 cartonașe și mai multe goluri în a doua repriză.

Grupa B: Arsenal – 12, PSV – 8, Lens – 5, Sevilla – 2.

PSV v Arsenal. Meci de palmares, ambele sunt calificate, nici măcar ordinea nu mai poate fi schimbată. Mă aștept la câteva experimente din partea ambilor antrenori așa că un ambele marchează și O3.5 ar trebui să livreze.

Lens v Sevilla. Ceva șanse pentru Sevilla de a prinde UEL și când e vorba de UEL nnu putem scoate din calcul Sevilla, nu? Însă, pe acest teren nici PSV și nici Arsenal nu au câștigat iar Sevilla are doar două victorii în deplasare (sezonul ăsta) și alea la niște trupe de prin subsolul fotbalului spaniol. În condițiile actuale nu văd cum Sevilla poate scoate victoria care să-i trimită în UEL. 1x și O1.5.

Grupa C: Real – 15, Napoli – 7, Braga – 4, Union Berlin – 2.

Napoli v Braga. Napoli are nevoie de un egal (sau o înfrângere le maxim un gol) ca să treacă în optimi. Braga are nevoie de un egal ca să meargă în UEL (bine, în cazul în care Union face nefăcuta cu Real Madrid). Napoli vine după trei înfrângeri consecutive (4 în ultimele 5 meciuri!) așa că nu ne ducem pe gazde ci mai degrabă luam Braga +1.5.

Union Berlin v Real Madrid. Sărbătoare la Berlin, vine Realul iar gazdele au început să miște (o singură înfrângere în ultimele 5 etape!). Union are vagi șanse la UEL, Realul e calificată, nu mă aștept să fie vreun meci încrâncenat. Spaniolii au ceva absențe așa că coroborat cu miza inexistentă aș zice că ambele marchează și măcar 3 goluri ar fi o alegere bună.

Grupa D: Inter – 11, Real Sociedad – 11, Salzburg – 4, Benfica – 1.

Inter v Real Sociedad. Ambele calificate, rămâne de văzut cine merge de pe locul 1. Pare că Inter e favorită dar Sociedad e o trupă tare în ultimul timp și cine a văzut meciul tur știe că Inter a scăpat ca prin urechile acului de înfrângere. Sociedad +1, chiar dacă vor învinge nu cred că italienii pot face scor cu spaniolii.

Salzburg v Benfica. Salzburg are 4 puncte: 3 luate de la oaspeții de azi, și unul, ce care le-a cam adus calificarea, de la Sociedad. În tur, Salzburg a luat toate cele 3 puncte după un meci foarte încins, cu multe galbene, rușu și 2 penalt-uri. Un fel de șaorma de Lisabona. Mă aștept ca și în seara asta să avem parte de un meci încins, Benfica poate merge în UEL dacă bate la măcar 3 goluri diferență așa că îi vom vedea pe portughezi în atac din minutul 1. Ambele marchează.

Propunerile EBT

Frații de la EBT au și ei părerea lor despre seara asta de UCL. Cam așa:

Lens – Sevilla 1
PSV – Arsenal under 3
Copenhaga – Galatasaray Galatasaray DNB
Inter – Real Sociedad over 3
Manchester Utd – Bayern over 2.5 & BTS
Napoli – Braga Braga AH +1
Salzburg – Benfica Benfica, mai multe cornere
Union Berlin – Real Madrid peste 9.5 cornere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.