Champions League 2023-2024: Ziua 10

0

4 locuri din 8 sunt date deja, Bayern Munchen, Inter, Sociedad și Real asigurându-și calificarea după primele 4 etape. Să vedem cine mai prinde un loc în seara asta.

Grupa A: Bayern – 12 Galata – 4, Copenhaga – 4, Man United – 3

Bayern v Copenhaga. Bayern a trecut la pas în optimi și miza lor în ultimele 2 meciuri e suma de bani primită la victorie. Nea Uli nu face concesii. Și nici Sane și Kane nu cred că vor face concesii danezilor. Clasic, victorie Bayern și BTS.

Galata v Man United. Totul sau nimic pentru oamenii lui 10 Hag. Dacă nu bat la Istanbul pot să se concentreze pe EPL. Dincolo de calificare mai au și o revanșă de luat, turcii i-au bătut pe Old Trafford, într-o seară de uitat. Galata nu are absențe, Man United nu mai are loc în tribune pentru jucătorii accidentați. Va fi un meci interesant, United are doar o înfrângere din 5 meciuri în deplasare (nebunia de la Copenhaga) iar Galata a pierdut doar cu Bayern acasă. United DNB.

Grupa B: Arsenal – 9, PSV – 5, Lens – 5, Sevilla – 2.

Sevilla v PSV. La fel ca United, Sevilla are doar varianta victoriei. Era creditată cu șansa a doua la calificare, acum e pe ultimul loc. Ș trece în continuare printr-o perioadă mizerabilă, a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri (și aia în cupă). PSV merge foarte bine și mă aștept să confirme și în seara asta. Poate nu va bate (deși sunt șanse bune) dar sigur va marca. BTS și O2.5.

Arsenal v Lens. Momentul revanșei pentru Arteta, în tur a făcut cumva și a scăpat meciul din mână dându-le francezilor posibilitatea să își treacă un nume mare pe răboj. Nu va mai fi cazul în seara asta, Arsenal -1, Arsenal & Arsenal O1.5, pe alese.

Grupa C: Real – 12, Napoli – 7, Braga – 3, Union Berlin – 1.

Real v Napoli. Meci fără miză pentru Real, un egal le asigură primul loc. Napoli ar vrea mai mult de un egal ca să își asigure încă din seara asta calificarea (ce să-i faci dacă pierzi puncte la Union?) dar cred că până la urmă se vor mulțumi și cu un punct. Mergem pe o variantă mai îndrăzneață – X și o variantă mai cuminte – Under 3.

Braga v Union. Nemții mai au șanse la UEL dar sunt mulțumiți cu ce au produs până acum. Încet-încet au început să mai facă și puncte așa că tonusul e bun. Braga se pricepe foate bine să înscie așa că nu ar trebui să aibă mari probleme în seara asta să marcheze de 2 ori. De văzut daca nemții pot marca, noul antrenor e unul cu o filosofie ceva mai defensivă. Braga 1x & Over 1.5. Sau dacă sunteți fani ai fotbalului portughez, Braga to win.

Grupa D: Inter – 10, Real Sociedad – 10, Salzburg – 3, Benfica – 0.

Benfica v Inter. Singura miză pentru italieni e locul 1, așa că mă aștept ca Inter să tureze cât să scoată toate cele trei puncte, fără să exagereze. Benfica mai are de doi cenți speranțe la UEL dar traseul lor din UCL nu arată bine deloc. Inter DNB.

Sociedad v Salzburg. Aceeași chestiune și aici, Sociedad știe că trebuie să bată pentru a mai avea o șansă la locul 1. Salzburg cred că își păstrează stamina pentru meciul de acasă, cu Benfica, unde speră să tranșeze locul de UEL. Sociedad to win.

Propunerile EBT

Ca de obicei, unghiuri interesante:

Galatasaray – Manchester Utd: over 2.5 & BTS
Sevilla – PSV: peste 5.5 cartonase
Arsenal – Lens: peste 2.5 goluri
Bayern – FC Copenhaga: Bayern peste 2.5 goluri
Benfica – Inter: peste 9.5 cornere
Braga – Union Berlin: sub 4.5 cartonase
Real Madrid – Napoli 1
Real Sociedad – Salzburg: peste 2.5 goluri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.