Champions League 2023-2024: Ziua 2

2

Surprinzătoare prestația lui AC Milan, care au dominat-o lejer pe Newcastle. City a avut un pic de emoții (vreo 3-4 minute) iar PSG a trecut la pas de Dortmund. Fabulos finalul și golul dat de portarul lui Lazio în prelungirile meciului – i-a stricat seara lui Simeone.

Să vedem ce ne așteaptă azi în grupele A-D

Grupa A: Bayern Munchen, Copenhaga, Galatasaray, Manchester United

Galatasaray v Copenhaga. E adevărat că turcii au un debut de sezon fulminant (8-2-0) dar la o privire scurtă vedem că în meciurile de acasă, din preliminariile UCL, nu au făcut meciuri strălucite, victoriile fiind scurte și cam chiunite. Copenhaga merge bine și este o trupă ceva mai solidă decât Molde, de exemplu. Copenhaga -1.25.

Bayern Munchen v Manchester United. Nu o fi Bayern în formă maximă dar cred că e mai mult decât suficient pentru o United debusolată, în vrie și cu jumătate din echipă accidentată. Ar fi o surpiză ca Bayern să nu se impună, problema va fi diferența.

Grupa B: Arsenal, Lens, PSV Eindhoven, Sevilla

Arsenal v PSV. În afară de golurile din prelungirile cu United care i-au adus un 3-1, Arsenal nu are victorie la mai mult de două goluri. Și doar Everton nu i-a dat gol. PSV are un singur egal sezonul ăsta (în deplasarea de la Rangers). Eu zic că sunt în stare să marcheze așa că aș merge pe BTS & O2.5 & Under12.5 cornere.

Sevilla v Lens. Sevilla e praf și pulbere în debutul de sezon, cu o singură victorie cu Las Palmas. Și deși sezonul trecut s-au cam făcut de baftă în UCL cred că Lens nu e chiar o trupă care să pună foarte mari probleme în deplasare. Mai ales că au doar un punct sezonul ăsta. Sevilla to win.

Grupa C: Braga, Napoli, Real Madrid, Union Berlin

Braga v Napoli. Meci face parte din dubla pentru locul 2 (nu cred că Union este la nivelul la care poate pune probleme). Așa că vom vedea un meci închis, ambele trupe vor pune evitarea înfrângerii pe primul loc. Italienii cu atât mai mult cu cât debutul de sezon nu e chiar unul reușit. Under 3 ar trebui să livreze.

Real Madrid v Union Berlin. Nemții au parte de un debut în UCL perfect, în fața celei mai titrate echipe în această competiție. Va fi frumos pentru ei (chit că ora nu e chiar cea mai potrivită pentru UCL) dar nu îi văd bine la finalul meciului. Real -1 ar fi #betoftheday.

Grupa D: Benfica, Inter Milan, Real Sociedad, Salzburg

Real Sociedad v Inter. Capacitați de victoria clară cu AC Milan, interiștii lui Simone merg la un Sociedad care încă nu-și găsește forma (1-3-1). Nu ar trebui ca Inter să plece învinsă de aici, mai degrabă ar trebui să bage toate punctele în sacoșă. Inter DNB.

Benfica v Salzburg. Portughezii sunt favoriți clar în acest meci și pe bună dreptate. Însă cota mi se pare extrem de mică, Salzburg nu e o forță dar au puterea să atace și nu știm cum va reacționa Benfica la viteza austriecilor (Estrela și Guimaraes nu sunt chiar repere). BTS.

Propunerile EBT

Prietenii de la EBT s-au activat odată cu începerea Champions League și ne-au trimis următoarele propuneri:

Galatasaray – FC Copenhagen: 1
Real Madrid – Union Berlin: Real peste 6.5 suturi pe poarta
Arsenal – PSV: Arsenal -2.5 Handicap cornere
Bayern Munich – Manchester Utd: Bayern & ov 2.5
Benfica – Salzburg: Benfica  & ov 2.5
Braga – Napoli: Napoli ov 1.5 goluri
Real Sociedad – Inter: X2 & under 3.5
Sevilla – Lens: 1x & ov 1.5

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.