UEFA Europa League 2022-2023: Ziua 4

0

Intrăm în a doua jumătate a grupelor UEL şi s-ar putea să vedem o mână de echipe deja calificate la sfârşitul serii. Toată lumea se grăbeşte, nu-i aşa? Meciuri interesante la Sevilla, Heverlee, Nantes sau Budapesta.

Grupa A

Arsenal, PSV, Bodo, Zurich.

Arsenal şi PSV un meci mai puţin dar cred că vor fi ca şi calificate în momentul când vor juca restanţa. Arsenal şi PSV -1.

Grupa B

Dinamo Kiev, Rennes, Fenerbahce, AEK Larnaca.

Nea Mircea joacă ultima carte, acasă cu Rennes. Nu îl văd bine, Dinamo nu mai joacă nimic în ultimul timp. Rennes to win. Fener merge în Cipru şi cred că va avea meci greu acolo (nu a fost uşor nici la Istanbul). Under 2.5.

Grupa C

AS Roma, Ludogorets, Betis, HJK.

Nea Jose e în pericol să fie lăsat acasă din această grupă care părea uşoară. A pierdut acasă cu Betis, nu îl văd întorcând la Sevilla, mai ales în condiţiile în care îi lipsesc mai mulţi jucători. Betis DNB. Ludogorets vede calificarea în optimi dacă bateHJK, chestiune care nu i-a ieşit în deplasare. Probabil terenul prorpiu îi va fi de ajutor. Ludo 1 solist.

Grupa D

Braga, Malmo, Union Berlin, USG.

Union Berlin a jucat bine în toate meciurile de UEL dar lipsa experienţei a făcut ca nemţii să câştige doar un meci din 3. Se văd cu Malmo şi pot să se (re)poziţioneze în lupta pentru calificare. Union -1. USG primeşte Braga şi cred că va urma exemplul colegilor de la Brugge, adică se vor califica. USG -0.25.

Grupa E

Man United, Real Sociedad, Sheriff, Omonia

Man United poate închide calificarea în optimi cu o victorie azi, perfect posibilă. Man Utd to Score 2+ Goals; Man Utd 5+ Corners & Omonia 2+ Cards. Pe aceeaşi combinaţie mergem şi la Real Sociedad v Sheriff.

Grupa F

Lazio, Feyenoord, Midtjylland, Sturm Graz.

Cea mai echilibrată grupă, toată lumea are 4 puncte, toată lumea visează la calificare. Feyenoord şi Lazio joacă acasă şi dacă nu intervine nimic spectaculos vor câştiga. Ambele -1.

Grupa G

Olympiakos, Qarabag, Freiburg, Nantes.

Friburg se vede cu Nantes şi ţinteşte egalul care le-ar aduce calificarea. Rezultat perfect posibil, Nantes e într-o criză profundă. La fel, Qarabag joacă cu calificarea pe masă, şi nu cred că grecii de la Oly au ceva de comentat (a fost 0-3 în tur). Freiburg DNB, Qarabag 1.

Grupa H

Steaua Roşie, Monaco, Ferencvaros, Trabzonspor.

Steaua Roşie i-au călcat în picioare pe cei de la Ferencvaros (4-1) şi au reintrat cumva în cărţile calificării. O victorie în Ungaria i-ar aduce şi mai aproape aşa că o să mergem pe Steaua Roşie DNB. Monaco merge în Turcia să termine ce a început în Franţa. Over 2.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.