Champions League 2022-2023: Ziua 8

0

Ce seara de 2 lei am avut ieri, în Champions League! 4 de 1-1, 3 de 2-0 şi un 0-0. Dezolant cum au decis unele trupe să joace în etapa 4 a grupelor. Să vedem ce vor face trupele din grupele “roşii”.

Grupa A

Napoli 9, Liverpool – 6, Ajax – 3, Rangers – 0

Napoli v Ajax. Când vii după 1-6 orice rezultat pare mai bun (exceptând altă catastrofă). Cam aşa cred că gândesc cei de la Ajax apropo de vizita la Napoli. Nu cred că s-au schimbat multe în ultima săptămână la olandezi (4-2 cu ultima clasată, în uichend) aşa că mă aştept la o victorie Napoli şi calificare. Napoli -1.

Liverpool merge la Glasgow pentru a doua parte a întâlnirii cu Rangers, după înfrângerea cu Arsenal. Meci în care au arătat prost, fără idei şi plan tactic. Delicată poziţia englezilor dar cred că nu vor pierde în Scoţia. BTS.

EBTips propune: Over 2.5 şi BTS la Napoli, X2 şi U3.5 la Glasgow.

Grupa B

Club Brugge – 9, Porto – 3, Leverkusen – 3, Atletico Madrid – 3.

Cu un punct în ultimele 3 etape cei de la Brugge sunt în optimile UCL. Cred că ăsta va fi planul lor de joc în această seară, la Madrid. Simeone trebuie să ia toate cele 3 puncte, altfel sunt out. Meci cu miză mare, Brugge to score.

Leverkusen v Porto. Şi aici miza e mare, cine pierde e cam out din competiţie. Mă aştept la o abordare precaută, cel puţin în prima fază a meciului, niciuna nu vrea să piardă dar nici egalul nu le ajută prea mult (mai ales pe Leverkusen). 1X & Over 2.5.

EBTips propune: peste 4.5 cartonaşe la Madrid, X2 şi Under 4.5 goluri la Leverkusen.

Grupa C

Bayern Munchen – 9, Inter – 6, Barcelona – 3, Viktoria Plzen – 0.

Barcelona v Inter e de departe meciul serii de Champions League. În tur, după un meci cu cântec, Inter s-a impus şi cred că merge la “ce o pica” pe Nou Camp. Dacă nu pierd acolo sunt principalii favoriţi să însoţească Bayern în optimi. Inter +1.5.

Plzen speră să mai spele acel 0-5 de săptămâna trecută, nu neapărat cu un egal / victorie. BTS – sau pentru cei mai curajoşi dintre noi Sane to Score – şi, în măsura în care va juca, opţiunea noastră favorită: Muller to score.

EBTips propune: Inter peste 2.5 offside-uri şi Bayern U6.5 cornere.

Grupa D

Sporting Lisabona – 6, Tottenham – 4, Frankfurt – 4, Marseille – 3.

După un dezolant 0-0 la Frankfurt, Tottenham speră la victoria care să îi apropie de calificarea din această grupă foarte dificilă. Ambele trupe au rotit în uichend (mai mult FRA), cu rezultate diferite: victorie Spurs, înfrângere FRA. Dificil meci. 1 & U3.5.

Marseille a pus un pic de sare şi piper pe calificare odată cu victoria cu Sporting. În uichend francezii şi-au odihnit oameni de la mijloc în timp ce portugezii pe cei din atac. Asta ne dă un indiciu despre cum vor aborda meciul cele două trupe. OM +0.5.

EBTips propune: Tottenham peste 1.5 cartonaşe, Under 9.5 cornere la Lisabona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.