Champions League 2022-2023: Ziua 7

0

Intrăm în a doua jumătate a “grupelor” UCL şi se profilează deja măcar 3 echipe calificate: City, Real şi Dortmund. În rest se joacă, Chelsea şi Juve par să revină în competiţie. Meciul serii e la Milano, AC Milan v Chelsea.

Grupa E

Salzburg – 5, Chelsea – 4, Milan – 4, Zagreb – 3

Milan v Chelsea e meciul serii şi italienii au de tras tare şi pentru a rămâne în cursa pentru calificare cât şi pentru a-şi lua revanşa. Au trecut de Juve în uichend, rezultat bun, dar privind în perspectivă, lotul subţiat de accidentări are deja 2 meciuri tari la activ în mai puţin de o săptămână. Nu ştiu câtă “stamina” mai e acolo. Chelsea -0.25.

Zagreb v Salzburg. E meci de totul sau nimic pentru croaţi. Fără victorie în seara asta punctele scose cu Chelsea se ofilesc. Nu au avut meci în uichend aşa că au 6 zile de odihnă. Şi Salzburg şi-a odihnit cam tot primul 11 în uichend aşa că sper că vom avea un meci pe cinste. Over 2.5.

EBT propune: ACMCHE sub 4.5 cartonaşe, BTS la Zagreb.

Grupa F

Real Madrid – 9, Şahtior – 4, RB Leipzig – 3, Celtic – 1.

Şahtior are o mică şanse în seara asta, Don Carlo a lăsat să se înţeleagă că va roti în primul 11 în aşteptarea El Clasico. Greu şi aşa pentru ucrainieni dar poate vedem un gol marcat de ei. BTS.

Celtic v Leipzig, un meci extrem de interesant: scoţienii sunt agitaţi când joacă pe teren propriu, Leipzig pare că şi-a revenit. Mai mult, pentru gazde e cam ultimul meci în UCL dacă nu bat, Leipzig are o şansă bună să treacă pe 2 şi să rămână acolo. 3+ Goals; 3+ Cards & 6+ Corners.

EBT propune: X2 şi sub 3.5 la Şahtior v Real şi Celtic over 4.5 şuturi pe poartă.

Grupa G

Manchester City – 9, Dortmund – 6, FC Copenhaga – 1, Sevilla – 1.

Copenhaga v City. Pep va trage tare să închidă capitolul “calificare UCL”, programul toamnei e unul greu pentru lotul lui. Man City to Score 2+ Goals; Man City 5+ Corners & FC Copenhagen 2+ Cards.

Dortmund v Sevilla. Sevilla nu şi-a mai revenit, chit că a schimbat antrenorul. Dortmund are calificare în buzunar şi meciul pe care l-au făcut în faţa lui Bayern le dă motive de speranţă. Dortmund 1 & Over 1.5.

EBT propune: KOPMCI peste 3.5 offside-uri, BVBSEV peste 9.5 cornere.

Grupa H

PSG – 7, Benfica – 7, Juventus – 3, Maccabi Haifa – 0.

PSG v Benfica, cred că ce a fost la Lisabona nu se va mai repeta la Paris. PSG, ca mai toate echipele de top, vrea să închidă cât mai repede capitolul UCL aşa că va tura la maxim. Totuşi, cei de la Benfica sunt destul de solizi în deplasări (Juve ştie!) aşa că va fi un meci spectaculos, sper. 3+ Goals; 3+ Cards & 6+ Corners.

Juve merge în Israel pentru a-şi restarta campania UCL. Orice în afară de o victorie în seara asta înseamnă eliminare din UCL. Israelenii sunt puternici pe teren propriu (12 şuturi dintre care 5 pe poartă în meciul cu PSG!) şi ţinând cont de accidentările din lot şi forma de moment a italienilor nu cred că va fi un meci uşor pentru Juve. BTS & O2.5.

EBT propune: PSGSLB peste 9.5 cornere, Maccabi peste 11.5 şuturi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.