Champions League 2022-2023: Ziua 6

0

Ieri am avut o seară liniştită, rezultate normale, chiar şi cel de la Brugge, da, da! Un pic ieşit din grafic a fost setul de la Amsterdam dar Ajax chiar e în cădere.

Să vedem ce ne aşteaptă în seara asta.

Grupa E

Salzburg – 5, Chelsea – 4, Milan – 4, Zagreb – 3.

Salzburg v Zagreb a devenit un meci pentru locul II în condiţiile în care Chelsea a reuşit doar un punct în primele 2 meciuri. Cine iese câştigătoare din această dublă are şanse mari să meargă în primăvara UCL. Aşa că mă aştept la un meci strâns, cel puţin în prima lui parte. Zagreb +0.75 sau ceva mai conservator Zagreb +1.

Chelsea v AC Milan. Ăsta e meciul cu care începe Chelsea campania de calificare. Tuchel a fost dat afară după înfrângerea cu Zagreb, Potter a debutat cu egalul cu Salzburg. Au învins în uichend dar Cristal nu sunt chiar pe val. AC Milan merg bine şi în acest sezon (chit că au făcut egal la Salzburg). În mod normal aş fi dat o şansă bună la victorie italienilor dar mixul de accidentări şi efectul Potter la Chelsea mă face să fiu ceva mai circumspect. Chelsea to Win.

EBT propune: BTS la ambele meciuri din această grupă.

Grupa F

Real Madrid – 9, Şahtior – 4, RB Leipzig – 3, Celtic – 1.

Real v Şahtior nu ar trebui să pună probleme lui Don Carlo. Da, Şahtior are deja 4 puncte dar vorbim de Celtic şi RB Leipzig out-of-form. Vinicius e alt borsch. Real Madrid to Score 1+ Goals & RMA 5+ Corners & Shakhtar 2+ Cards.

RB Leipzig v Celtic, vedem alţi nemţi sau tot ăia leşinaţi din debutul sezonului? Rose a început amestecat mandatul dar mă aştept ca nemţii să fie prea tari pentru scoţieni, pe teren propriu. Leipzig -0.75.

EBT propune: Real sub 7.5 cornere; RBLCEL: Over 2.5 şi BTS

Grupa G

Manchester City – 9, Dortmund – 6, Sevilla – 1, FC Copenhaga – 1.

Man City v Copenhaga. City e pe val, Copenhaga are 4 puncte din ultimele 5 meciuri. Aş zice că e clar. Man City to Score 2+ Goals; Man City 5+ Corners & FC Copenhagen 2+ Cards.

Sevilla v Dortmund. Sevilla nu îşi mai revine, în uichend au luat un 0-2 sec de la ATM, altă trupă în derivă. Dortmund are un sezon un pic sub aşteptări dar în UCL au jucat bine, victorie cu Copenhaga şi au fost înfrânţi extrem de greu de M City. Dortmund DNB.

EBT propune: MCIKOP sub 9.5 cornere, Dortmund sub 4.5 şuturi pe poartă.

Grupa H

PSG – 7, Benfica – 7, Juventus – 3, Maccabi Haifa – 0.

Benfica v PSG. Să fie Benfica un fel de Brugge? Portughezii au un început de sezon aproape perfect şi o calificare în primăvara UCL ar fi un bonus pentru ei. Dubla cu PSG trebuie să le aducă ceva puncte, altfel vor fi la acelaşi număr de puncte cu Juve (presupunând că italienii trec de israelieni). Mă aştept să pună accent pe defensivă încercând să limiteze mişcarea browniană trio-ului MNM. Dacă francezii vor învinge o vor face scurt. PSG to win.

Juve v Maccabi. Noroc cu pauza competiţională că-l vedeam pe Allegri dat afară (2 puncte din 5 meciuri!). Au revenit cu un 3-0 cu Bologna şi trag nădejde că PSG nu lasă nici un punct în dubla cu Benfica. Juventus -1.25.

EBT propune: Mbappe marchează şi Juventus sub 6.5 cornere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.