Champions League 2022-2023: Ziua 5

0

Back in business cu UEFA Champions League după pauza prilejuită de amicalele interţări ambalate în Nations League. Greu de estimat forma de moment a trupelor implicate în UCL pentru că avem ca reper doar meciurile din uichend.

Să vedem:

Grupa A

Napoli -6, Ajax – 3, Liverpool – 3, Rangers – 0

Ajax v Napoli. Napoli a început foarte bine UCL şi a revenit cu victorie în uichend. În timpul ăsta Ajax are doar un punct în ultimele 3 meciuri şi pare că ceva scârţie acolo. Napoli +0.5 ar trebi să fie on the safe side.

Liverpool v Rangers se anunţă un meci interesant pentru că Liverpool e departe de forma din sezonul trecut şi a revenit şovăielnic (3-3 în uichend) iar Rangers se pare că a beneficiat din plin de pauză (4-0 cu Hearts după o perioadă mai puţin fastă). BTS pare o opţiune foarte bună.

EBT propune: Ajax peste 54.5% posesie; LIVRAN peste 9.5 şuturi pe poartă.

Grupa B

Club Brugge – 6, Leverkusen – 3, Atletico Madrid – 3, Porto – 3.

Brugge v ATM. Am putea spune că e grupa belgienilor, aceştia sunt pe locul I cu 6 puncte, victoria de la Porto a ridicat multe sprâncene. Îi primesc pe oamenii lui Simeone, o trupă mereu periculoasă. Under 2.5.

Porto v Leverkusen se anunţă un meci cu goluri. Porto e în criză de rezultate în UCL, Lever nu are chiar cea mai bună defensivă dar atacă decent. Over 2.5 când cota trece de 1.9 e o alegere decentă.

EBT propune: ATM sub 4.5 cornere, Porto peste 1.5 goluri.

Grupa C

Bayern Munchen – 6, Barcelona – 3, Inter – 3, Viktoria Plzen – 3

Bayern v Plzen. Chiar şi dacă Nagelsmann nu a găsit formula perfectă îmi este greu să cred că Bayern nu bate la măcar 2 goluri acasă. Ne orientăm spre un 3+ Goals; 3+ Cards & 6+ Corners. Ah, şi normal: Muller to Score. (Covid)

Inter v Barcelona e meciul serii de UCL, primul din dubla care va decide cine va merg în optimi alături de Bayern. Aşa că va fi un meci care a fi abordat cu mare precauţie de ambele trupe, mai ales de Barcelona care are o listă lungă de probleme medicale. Dacă va fi să bată, Barcelona o va face la maxim un gol. Inter +1 e alegerea noastră.

EBT propune: Plzen sub 2.5 faulturi şi Barcelona câştigă.

Grupa D

Sporting Lisabona – 6, Tottenham – 3, Frankfurt – 3, Marseille – 0.

OM v Sporting. Două echipe aflate la 180o: una are 0 puncte, cealaltă 6. Una a bătut la 0, cealaltă a luat bătaie la 0 în ambele meciuri de UCL. Pentru OM e momentul să transleze şi în UCL forma din campionat şi pare că au o şansă bună în faţa unui Sporting cu probleme de lot. Marseille -0.25.

Frankfurt v Spurs. E / va fi un meci interesant. Frankfurt pare că a intrat pe o traiectorie mai bună, în uichend au devenit prima echipa care bate lidera la zi din Bundesliga, dar au nişte slăbiciuni în meciurile de acasă. Spurs a început bine dar şi-a făcut apariţia o oarecare stare de frustrare şi tensiune nervoasă. Două trupe care joacă ofensiv atunci când au cu cine aşa că vom risca un pic mergând pe Over2.5.

EBT propune: OM v Sporting sub 4.5 offside-uri, Frankfurt sub 4.5 cornere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.