Champions League 2022-2023: Ziua 9

0

And… we’re back cu UEFA Champions League. Mai aproape de final, mai tensionate meciurile. Sperăm.

Grupa E

Chelsea – 7, Salzburg – 6, Milan – 4, Zagreb – 4.

Aş fi mers pe un meci strâns, în care austriecii aveau ceva şanse să rămână în cărţi pentru calificare, dar lista foarte mare de absenţe mă face să merg pe Chelsea. Milan nu numai că i-au reintrodus pe cei de la Chelsea în cărţi, i-au făcut chiar favoriţi. În tur au trecut uşor de croaţi şi îinând cont de forma d moment a lor mă aştept ca şi în retur Milan să învingă. Chelsea to win, şi o combinată la Zagreb: Over 7.5 Corners & Over 1.5 Goals & X2.

Grupa F

Real Madrid – 10, RB Leipzig – 6, Şahtior – 5, Celtic – 1.

Leipzig v Real se anunţă un meci cu goluri, ambele echipe au cu ce/cine marca iar defensivele nu au atras atenţie în mod pozitiv. Celtic v Şahtior se anunţă un meci aspru, e ultima şansă a scoţienilor să mai spere la continuarea în competiţiile europene. Dincolo, ucrainienii ştiu că un punct le asigură prezenţa în UEL dar 3 îi pune în poziţia de a spera la UCL. Over 2.5 la Leipzig, Over 2.5 la Glasgow.

Grupa G

Manchester City – 10, Dortmund – 7, Sevilla – 2, FC Copenhaga – 2.

Dortmund v City este meciul serii, clar. City e ccalificată şi cred că Pep va mai roti, chiar dacă nu de la început. Dortmund are nevoie de un punct ca să fie şi ei virtual calificaţi aşa că eu zic că ăsta va fi rezultatul. Suntem pe sfârşit de octombrie şi Sevilla încă nu are victorie pe teren propriu în acest sezon. Incredibil, nu? Copenhaga e măritată cu egalul – 5 în ultimele 6 meciuri. Dortmund +1 şi aş merge pe victorie Sevilla: dacă nu acum, atunci când?

Grupa H

PSG – 8, Benfica – 8, Juventus – 3, Maccabi Haifa – 3.

Juventus e out of Champions League aşa că vor merge mai “light” la Lisabona. Nu zic că nu vor trage de o victorie – măcar pentru palmares – dar nu vor “ara” terenul. La Paris se va definitiva calificarea lui PSG în optimi. La Lisabona mergem pe o triplă 1X, Over 2.5 cartonaşe, Over 1.5 goluri. La Paris tot ceva combinat: over 0.5 goluri în prima repriză, under 11.5 cornere, peste 2.5 goluri final, sub 5.5 cartonaşe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.