Champions League 2022-2023: Ziua 10

0

Grupa A

Napoli – 12, Liverpool – 9, Ajax – 3, Rangers – 0.

Napoli v Rangers. Italienii au un sezon fantastic, până acum, şi şi-au asigurat calificarea din primele 4 etape. Nu îi văd să se întrebuinţeze foarte mult dar nici Rangers nu mai au pentru ce juca. Liverpool are nevoie de un punct pentru a se califica şi cred că vor roti câţiva jucători la Amsterdam. BTS la Napoli, şi o combinată la Amsterdam: Over 2.5 Goals & Over 3.5 Corners Liverpool & Liverpool & X2

Grupa B

Club Brugge – 10, Porto – 6, Atletico Madrid – 4, Leverkusen – 3.

Conform predicţiilor, Club Brugge era văzută ca ultimă favorită în această grupă. Două luni mai târziu sunt deja calificaţi (după 4 etape, 0 goluri primite). Diseară se văd cu Porto şi va fi un meci greu – pentru portughezi – nu îi văd pe belgieni riscând să piardă locul 1. ATM nu merge strălucit dar pare că Simeone a mai echilibrat barca. Leverkusen a rămas în vrei aşa că nu văd să scoată punte în Spania, ATM are şanse să joace calificarea în ultima etapă, la Porto. La Brugge mergem pe o combinată: 2+ Goals, 3+ Corners for Each Team & 1+ Cards for Each Team iar la Madrid mergem pe mâna lui Simeone: ATM -1.

Grupa C

Bayern Munchen – 12, Inter – 7, Barcelona – 4, Viktoria Plzen – 0.

Barcelona v Bayern e meciul serii deşi nu mai are chiar o aşa de mare importanţă pentru calificare. Barca e out, îmi este greu să cred că Inter nu va trece cu şenilele peste Plzen. Spaniolii vor să pună de o victorie de palmares cu Bayern, cei de la Bayern vin să îi facă în ciudă lui Lewa. La Milano cred că e clar, all in!
Under 4.5 şi X2 la Barcelona, Muller to score, of course 🙂 iar la Milano Inter -2.

Grupa D

Tottenham – 7, Marseille – 6, Sporting Lisabona – 6, Frankfurt – 4.

Una dintre cele mai spectaculoase grupe, de la etapă la etapă clasamentul are o altă configuraţie.
Spurs v Sporting – şansa lui Conte să se califice, asta înseamnă eventual victorie din seara asta. Doar că Spurs tocmai a “lipit” două înfrângeri consecutive şi am impresia că e un pic de gălăgie în vestiar. Sporting nu trec nici ei printr-o pasă bună dar vor fi un adversar pe măsura acestui Spurs.

Frankfurt v OM e meciul dintre două echipe aflate în peioade diferite: nemţii şi-au revenit şi au 3 victorii consecutive, OM a început să şchiopăteze, probabil programul dens începe să se simtă.

Prea multe absenţe la Sporting aşa că mergem pe Spurs -0.75, şi Frankfurt -0.25.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.