UEFA Europa League 2022-2023: Ziua 5

0

Intă şi UEFA Europa League pe final de grupe şi avem multe grupe în care lucrurile nu sunt clare. Iar în cele în are sunt relativ clare bătaia se dă pe evitarea locului II, vedeţi ce trupe de primă mână vind din UCL. Să vedem.

Grupa A

Arsenal, PSV, Bodo, Zurich.

Bodo mai are de dodouă coroane speranţă să se califice aşa că vom vedea un meci interesant la Zurich. PSV trebuie să bată şi coroborat cu un Arsenal schimbat la faţă cred că va avea ceva şanse. Over la Zurich, PSV + 0.25.

Grupa B

Dinamo Kiev, Rennes, Fenerbahce, AEK Larnaca.

Fener şi Rennes sunt calificate, diseară joacă pentru a stabili cine merge de pe primul loc. Nea Mircea joacă pentru a continua în Conference dar e dificil în Cipru. Over 2.5 în Turcia, BTS în Cipru.

Grupa C

AS Roma, Ludogorets, Betis, HJK.

Nea Jose e în pericol să iasă din competiţie aşa că mă aştept să ruleze la maxim în Finlanda. Betis va închide calificare în seara asta: BETIS DNB şi AS Roma -1.

Grupa D

Braga, Malmo, Union Berlin, USG.

USG merge la Malmo – ieşită din cursă – aşa că mă aştept ca belgienii să închidă calificarea acolo. Union Berlin se bate cu Braga pentru locul II şi merg pe mâna nemţilor aici. USG şi Union to win.

Grupa E

Man United, Real Sociedad, Sheriff, Omonia.

Sociedad şi United sunt calificate (englezii doar virtual) şi joacă la distanţă, momentan, pentru locul 1, ambele vor să evite poala de trupe de primă mână care vor pica din UCL. Ambele bat, cu handicap -1.

Grupa F

Lazio, Feyenoord, Midtjylland, Sturm Graz.

Asta este o grupă pe cinste, toată lumea are 5 puncte, toată lumea vrea mai departe. Lazio a suferit o ruşine în Danemarca şi mă aştept să intre tare în nordici. Strurm Gray şi Fezenoord vor face un meci agreabil. Lazio -1, Over 2.75 la Graz.

Grupa G

Olympiakos, Qarabag, Freiburg, Nantes.

Freiburg are nevoie de 3 puncte ca să fie siguri de calificare şi cred că le va obţine în faţa unei Oly ca şi ieşită din cupele europene. Dincolo se joacă tare, dacă vor ceva acum e momentul pentru Nantes. Freiburg -1, 1X şi over 1.5 în Franţa.

Grupa H

Steaua Roşie, Monaco, Ferencvaros, Trabzonspor.

Oaltă grupă în care se cam joacă totul, pânăşi Steaua Roşie trage speranţe. Mai ales că joacă acasă cu Trabzon, o trupă care nu excelează în deplasare. Dincolo, ungurii vor pune presiune pe cei de la Monaco. Steaua Roşie to win şi BTS în Ungaria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.