Champions League 2022-2023: Ziua 2

0

Continuam UEFA Champions League cu meciurile din grupele roşii. Napoli v Liverpool şi Inter v Bayern sunt meciurile serii dar aruncăm un ochi şi la Frankfurt v Sporting şi Spurs v OM.

Grupa A

Ajax, Liverpool, Napoli, Rangers

Napoli v Liverpool. Este unul dintre meciurile serii, alături de cel de la Milano. Liverpool a pornit sezonul ceva mai lent, lipsa lui Mane se simte mai mult decât şi-ar fi dorit Klopp. Salah pare blazat, Trent puţin pierdut aşa că va fi interesant ce abordare va avea neamţul în acest meci. Dar mă tem că nu are multe opţiuni, lista accidentărilor e destul de lungă. Napoli ar vrea să creadă că a trecut de sincopa de la sfârşitul lui august şi vrea să capitalizeze forma mai slabă a englezilor. Vin după o victorie importantă, la Lazio 2-1, nu au accidentaţi (Loyano e incert) aşa că auspiciile sunt bune. Liverpool e uşor favorită dar cota pe ei e prea jos în comparaţie cu probabilitatea unui egal. Under 3 pentru noi.
EBTips propune: peste 9.5 cornere.

Ajax v Rangers. Clasic, Ajax vinde toată echipa şi o ia de la capăt. Momentan merge foarte bine în campionat dar de abia de acum vin testele mai importante. Rangers i-a scos pe PSV în calificări, cu alte cuvinte şi-a făcut mâna cu nişte olandezi. Bine, verii ceva mai puţin puternici ai lui Ajax. Mergem pe forma de moment a celor două combatante: Ajax to win & Over 1.5 & Tavernier Over 0.5 şuturi.
EBTips propune: Rangers peste 8.5 suturi.

Grupa B

Atletico Madrid, Leverkusen, Club Brugge, Porto

Atletico v Porto. Un singur meci acasă a avut ATM în acest sezon şi l-au pierdut şi pe ăla (0-2, Villarreal). Nu e chiar bine pentru oamenii lu Simeone mai ales că vine Port. Care merge bine în campionat dar aş remarca faptul că din cele trei meciuri jucate în deplasare cu echipe subţiri are două victorii chinuite şi o înfrângere. Acum un an s-a terminat 0-0, mare lucru să nu avem un scenariu la fel şi pentru acest meci. Mergem pe U3.5 & U10.5 cornere & U6.5 cartonaşe.
EBTips propune: Atletico sub 12.5 şuturi.

Brugge v Leverkusen. Brugge a început bine sezonul, sincopa de la sfârşitul lui august fiind depăşită cu brio. Şi victoria din uichend în faţa lui Cercle a fost catalogată ca o bună repetiţie pentru meciul cu Leverkusn. Ceea ce nu cade bine nemţilor, cei de a Leverkusen crd că au pretenţia că sunt cu ceva clase mai buni decât Cercle. Debutul de sezon nu confirmă, Leverkusen sunt praf şi pulbere, 1-0-4 fiind linia lor. Mergem pe mâna belgienilor: Brugge +0.5.
EBTips propune: Brugge peste 4.5 cornere.

Grupa C

Barcelona, Bayern Munchen, Inter, Viktoria Plzen

Barcelona v Plzen. Problematic pentru Plzen că trebuie să se vadă cu Barcelona pe Nou Camp. Spaniolii tocmai l-au integrat pe Lewa în sistem şi au trecut cu o uşurinţă debordantă de Sevilla. Mă tem că Plzen nu are nicio o şansă diseară, chit că vor juca în modulul lor favorit 6-3-1.
EBTips propune: Plzen peste 2.5 cartonaşe.

Inter v Bayern. Inter nu se simte bine deloc în acest debut de sezon, 3-0-2 e linia şi mai mult tocmai au fost învinşi de rivalii de la AC Milan. Mai punem aici şi linia meciurilor de acasă în ultimele 2 sezoane de UCL 2-2-3 şi vedem că nu sunt foarte multe motive de bucurie pentru italieni. Vine Bayern care a început în trombă campionatul împărţind cu generozitate saci de goluri în primele meciuri pentru ca în ultimele 2 să tragă tare pentru 2 egaluri cu trupe destul de mediocre (Gladbach şi Berlin). Greu de estimat ce se va întâmpla, de nu erau sincopele nemţilor aş fi fost mai încrezător că vor lua 3 puncte. Mergem pe Under 3.5.
EBTips propune: victorie Bayern.

Grupa D

Frankfurt, Marseille, Sporting Lisabona, Tottenham

Frankfurt v Sporting. Cea de a incea trupă germană, câştigătoareUEL debuteză cu Sporting, cum nu se poate mai uşor în grupa asta. În ciuda unui debut mai slab nemţii par că şi-au revenit şi îi văd favoriţi în meciul cu cei de la Sporting. Aceştia au destule probleme (2-1-2) şi le va fi destul de greu să reziste la Frankfurt. Victorie Frankfurt.
EBTips propune: Over 2.5 & BTS 

Tottenham v Marseille. Sub Conte Tottenham a căpătat mai multă consitenţă şi stabilitate şi acest debut de sezon confirmă: 4-2-0, cu un joc bine pus la punct. OM a început în trombă Ligue1 şi ţine aproape de PSG. CU alte cuvinte avem duă trupe în formă. Aş merge mai degrabă pe soliditatea britanicilor. Spurs -1.
EBTips propune: Sub 26.5 şuturi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.