UEFA Europa League 2022-2023: Ziua 1

0

Începe şi cea de a doua competiţie europeană, UEFA Europa League 2022-2023. Bine, încep grupele, partea care ne interesează cu adevărat. Ne-am uitat un pic pe program şi:

Grupa A

Arsenal, PSV, Bodo, Zurich.

După eşecul cu United Arteta îşi îndreaptă atenţia spre Zurich de unde trebuie să se întoarcă cu cele 3 puncte. UEL este una dintre mizele din acest sezon pentru Arsenal. PSV primeşte pe Bodo, nişte norvegieni surprinzători, care sezonul trecut i-a dat mari bătăi de cap lui Mourinho. Arsenal -1 şi PSV & O2.5.

Grupa B

Dinamo Kiev, Rennes, Fenerbahce, AEK Larnaca.

Se prea poate ca meciul din seara asta să fie ultimul pentru nea Mircea la Kiev: nu văd cum, în mod normal, ar putea scoate măcar un punct la turci. Francezii de la Rennes merg la plajă, în Cipru, dar mai întâi cred că vor rezolva meciul. Bazându-ne pe traseul din sezonul trecut nu îi văd să piardă acolo. Mergem pe o dublă aici: Fenerbahce to win & Over 1.5 in AEK v Rennes.

Grupa C

AS Roma, Ludogorets, Betis, HJK.

Roma tocmai a primit un capac de la Udinese şi cred că sunt în modul “revenge”. Betis e în formă şi cred că nu va face vreo supriză neplăcut în Finlanda. Dublă şi aici: Roma & Betis.

Grupa D

Braga, Malmo, Union Berlin, USG.

Portughezii par mai în formă decât suedezii şi sunt altceva decât Sivasspor. Union Berlin are un debut de sezon foarte bun şi cred că vor trece de USG, nişte belgieni mai ruşinoşi în deplasare. Ambele sunt debutante în competiţie. Braga DNB şi Union Berlin to win.

Grupa E

Man United, Real Sociedad, Sheriff, Omonia

United pare că a găsit un sistem de joc care să îi implice pe toţi cei 11 jucători. Anul trecut s-a terminat 0-0, nu cred că va fi cazul diseară. Omonia primeşte şerifii din Tiraspol şi cred că va fi o afacere tare echilibrată. Man United +0.75 sau United &Over1.5 şi Under 2.5 la Omonia v Sheriff.

Grupa F

Lazio, Feyenoord, Midtjylland, Sturm Graz

Meciul serii vine din grupa asta, Lazio v Feyenoord, un meci care ar putea să ne aducă ceva goluri. Lazio e cu probleme, olandezii sunt pe val. Dincolo avem două trupe cu aceeaşi poveste: au încercat la UCL dar au prins UEL. Meci echilibrat pe care nu îl văd câştigat de danezi. Over 2.5 în Italia, 1x în Austria.

Grupa G

Olympiakos, Qarabag, Freiburg, Nantes.

Freiburg ar trebui să aibă o misiune uşoară, acasă cu Qarabag. Sunt pe val (lideri în Bundesliga!) iar azerii sunt destul de timizi în deplasări. Nantes are un debut de sezon slab şi meciul ăsta cu Oly cred că vine un pic prea devreme. Freiburg -1 şi X2 în Franţa.

Grupa H

Steaua Roşie, Monaco, Ferencvaros, Trabzonspor.

Rezultate mai puţin bune în ultimul timp pentru sârbi, başca eliminaţi şi din UCL. La fel şi Monaco, eliminaţi şi ei de PSV, cu doar 2 victorii în primele 8 meciuri. Meci complicat. Ungurii de la Ferencvaros dau ora exactă în campionat şi nu au mers rău nici în competiţiile europene. Turcii nu joacă mare lucru. BTS&Over2.5 la Belgrad, 1X & Over 1.5 la Ferencvaros v Trabzonspor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.