EURO 2020: câteva ghiduri utile

0

Numai azi nu e mâine şi începe EURO 2020, cu un Italia v Turcia ce ar trebui să ne ofere ceva spectacol.

Dacă vreţî să vă pregătiţi un pic pentru acest campionat european eu zic că ce e mai jos e un bun început. Informaţii utile, grupate în aşa fel încât sunt uşor de urmărit.

Whoscored: un ghid complet, în stilul lor, cu câteva informaţii interesante şi sugestii de pariuri. De neratat.

EURO 2020 Ghid
Euro 2020: ghidul oferit de Whoscored

The Guardian face un efort şi ne oferă un tablou cu toţi cei 622 de jucători participanţi la EURO 2020. Informaţii interesante atât la nivel profesional cât şi personal. De exemplu: “Gianluigi” pare un nume des folosit în Italia. Ei, doar 0.06% dintre copiii italieni primesc acest nume. Gianluigi Buffon şi Gianluigi Donnarumma.

Goal.com au şi ei un ghid al EURO 2020. Ceva mai tehnic, cu câteva păreri interesante şi prezentări ceva mai consistente a antrenorilor.

UEFA are mai multe ghiduri dar acesta mi-a atras atenţia: cel al oraşelor gazdă. Ce se joacă, reguli de acces, informaţii despre stadion, oraş. Interesant este că au folosit aceleaşi poze pentru mai multe stadioane (dacă nu pentru toate), şi apar cam multe cu ruşi / estici. Hmmm…. Oricum, la Bucureşti avem îndemnul magic: Try Sarmale: Tasty cabbage rolls with pork, slow cooked in a clay pot served with polenta. :))

Şi, în fine, Eurosport se ocupă de partea economică şi ne face topul loturilor şi, separat, al jucătorilor în funcţie de valoarea de piaţă. Ar fi interesant dacă Bianca Dumitru ar face un follow up la acest articol cu topurile de după EURO 2020. PS: Păcat că nu dă sursa acestor evaluări, aş bănui că e transfermarkt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.