Semifinalele UCL: Real Madrid vs Chelsea

0

Zidane a fost clar: “aglomerez mijlocul, protejez defensiva şi lansez mingi pentru Vinicius şi Karim“.

Tuchel nu a schimbat mai nimic, “3-4-3, facem punct/puncte la Madrid”.

Primul care a punctat a fost neamţul: după o mega ratare a lui Timo, Pulisic s-a jucat prin careul unui Madrid fără Ramos şi a stors maxim din neînţelegerile dintre Curtois şi ai lui fundaşi. În criză de idei (până atunci), Realul s-a gândit să apeleze la pasă lungă şi centrare şi, cu ajutorul ploii şi a mâinii pe adversar, a scos golul egalării.

Odată consumate aceste focuri de artificii, meciul a intrat în normal: Chelsea a dominat teritorial, Realul a stat la cutie. Pe la jumătatea reprizei a doua Zidane a schimbat: mai întâi Hazard la Vinicius iar mai apoi aripile (Odriozola la Carvajal şi Asensio la Marcelo). În teorie mutări mai degrabă ofensive dar jocul lor nu s-a schimbat în ultimul sfert.

Tuchel a schimbat şi el în minutul 68 dar el a schimbat şi sistemul din 3-4-3 în 3-5-2, retrăgându-se un pic în speranţa că spaniolii vor căuta golul victoriei şi, astfel, va reuşi lovitura pe contra atac.

Din păcate pentru neamţ, oamenii lui Zidane nu au ştiu / putut să creeze vreo ocazie aşa că ultimul sfert de oră putea să nu mai fie. Să nu cumva ca Tuchel să regrete pasul ăsta înapoi, nu de alta dar în condiţiile în care Modrici şi Kroos au prins unul dintre cele mai slabe meciuri, Chelsea ar fi trebuit să plece cu victorie de la Madrid.

Vedeţi ce a spus după meci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.