Champions League 2020-2021: Ziua 15

0

Indirect, avem și noi meci de UEFA Champions League 2020-2021, la București. Pandemia are, pentru fotbalul românesc, și un efect pozitiv.

Atletico Madrid v Chelsea

Diego Simeone pare fericit că au ales Bucureștiul ca loc de desfășurare pentru turul optimilor, cel puțin așa a părut la conferința de presă. Sau a vrut să mascheze îngrijorarea dată de absențele lui Gimenez, Trippier, Vrsaljko.

Lideri la zi în La Liga, Atletico a cam pierdut din viteză în ultimele meciuri (2-2-1), probleme care se pot pune pe seama absențele. Cum s-ar spune pe la noi, Diego o are scurtă. Banca, nu știu la ce v-a fugit gândul…

Debutul lui Tuchel a fost un tern 0-0 cu Wolves dar de atunci a înșirat 5 victorii și un egal, adevărat, cu adversari mai puțin titrați. Dar victoriile au darul de a ridica moralul și angajații lui Roman au zâmbetul pe buze. Thiago Silva lipsește dar Haverts și Pulisic sunt la dispoziția neamțului.

Ambele trupe joacă un 3-4-3 (cu variații la ultimul 3) așa că ar trebui să vedem un meci strâns, în care jucătorii se anulează reciproc. Mai ales că niciuna nu are vreun număr 10, un game-changer.

Dar să nu scoatem din calcul o revenire la un 4-4-2 la Atletico (lipsa lui Gimenez și a lui Trippier e o problemă mare în defensivă), caz în care șansele să vedem un meci mai agitat cresc considerabil.

Chelsea DNB și/sau BTS e alegerea noastră.

Lazio v Bayern Munchen

Lazio e imbatabilă în ultimul timp în meciurile de acasă (7 victorii consecutive) și în general în toate meciurile, doar Inter și Atalanta (în cupă) reușind să bată trupa lui Simone Inzaghi.

Ștefan Radu e singura absența nouă, Strakosha și Felipe lipsesc de ceva timp. Pereira e dat incert.

Bayern are o problemă: lipsește Muller și asta e important. Fără Morar, Bayern a făcut 4 puncte din 9 în ultimele 3 meciuri, greu, victorie la Tigres, egal cu Bielefeld și înfrângere cu Frankfurt. Moting nu prea a mers în mijloc, Flick cred că va schimba.

Mai mult, Gnabry, Pavard, Tolisso și Costa sunt și ei absenți la acest meci.

Nu se putea un moment mai bun pentru Lazio să se vadă cu Bayern. Jocul le merge, Bayern e lovită de accidentări sau covid. Cu toate astea nu cred că italienii au forța să-i bată pe nemți, fie și pentru că Lewa și Coman sunt pe teren. Dar cred că va fi un meci interesant, cu goluri la ambele porți.

BTS and O3.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.