Champions League 2020-2021: Ziua 16

0

Bucureștiul nu a fost cu noroc pentru Diego Simeone, oamenii lui Tuchel făcând un pas mare spre calificarea în sferturile Champions League. Dincolo, a fost business as usual: Lewa și gașca i-au luat tare pe cei de la Lazio și au tranșat deja calificarea.

Să vedem ce avem în seara asta.

Atalanta v Real Madrid

În grupă, Atalanta era dată a doua favorită, lucru confirmat până la urmă, dar am remarcat faptul că au fost praf și pulbere în meciurile de acasă (0-2-1) nereușind să-i bată nici măcar pe danezii de la Midtjyland. Adevărat, atunci nu erau în forma în care sunt acum (5-4-1). Mai mult, stau bine la capitolul indisponibili (doar Hateboer) așa că e un bun moment să se vadă cu Real.

Care Real e lovit de o criză de personal fantastică: Hazard, Marcelo, Ramos, Valverde, Carvajal, Militao, Rodrygo și Benzema sunt pe lista indisponibililor. Dureri de cap mari pentru Zizou care nu prea are opțiuni (și, orium, nu va avea bancă pentru acest meci). În ianuarie au avut niște probleme dar în februarie au 4 victorii din 4 meciuri, cu doar un gol primit.

Real +0.25 e alegerea noastră.

Borussia Mönchengladbach v Manchester City

Gladbach sunt debutanți în această fază a Champions League dar din păcate forma în care sunt nu e una care să le dea speranțe la ceva (1-1-2). Adevărat, vin după o perioadă bună în ianuarie (4 victorii și 2 egaluri).

Fără probleme de lot, cred că nemții sunt extrem de relaxați, știu că șansele lor în fața mașinăriei lui Pep sunt aproape nule.

18 victorii consecutive, cu asta se laudă Pep în această primăvara. În campionat au o diferență consistentă față de Man United, așa că, la fel ca în fiecare an, își propun câștigarea Champions League. Au parte de o optime lejeră dar nu cred că vor trata meciul la și altele.

City -2 e alegerea noastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.