Europa League 2020-2021, șaisprezecimi interesante

0

După un set de 4 meciuri foarte interesante de UCL vine și seara competiției secunde a UEFA.

Și lista propusă are câteva meciuri interesante, unele cam de nivelul UCL. Ca nume implicate, să vedem dacă și jocul va fi pe măsură.

De la 19.55

Steaua Roșie v AC Milan: două campioane UCL, acum cu rezultate mai puțin spectaculoase se văd în seara asta pentru un loc în optimile UEFA Europa League. Sârbii de abia au început campionatul și s-ar putea ca asta să fie o problemă. AC Milan a condus până în uichend Serie A, pierzând locul I în urma unei înfrângeri cu Spezia. Duminică se văd cu Inter, un meci extrem de important pentru titlul din Serie A, așa că mă aștept ca Pioli să rotească și nu cred că vom vedea primul 11 folosit până acum în UEL. Mai degrabă rezervele care nu au prins până acum să aibă șansa de a duce Milanul în optimi. Over 2.5 e alegerea noastră.

Real Sociedad v Manchester United. Sociedad începuse tare sezonul dar s-a cam tăiat în perioada sărbătorilor. Pare că a revenit, are douăvictorii consecutive dar adversarii au fost modești. Acum 4 săptămâni, United bătea pe Fulham și trecea pe primul loc în EPL, lucrurile erau bune pentru Ole. 4 săptămâni mai târziu, United e în spatele lui City, 1-3-1 în ultimele 5, lucrurile sunt cam tensionate în tabăra lor. Un meci interesant, ambele trupe ar trage la UEL dar parcă nu ar sacrifica campionatul pentru asta. Probabil vom avea formule ajustate de cei doi antrenori, prilej pentru ceva erori defensive. Over 2.5 și aici.

Revenim și cu meciurile de la 22.00,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.