Champions League 2020-2021: Ziua 14

0

Seara de ieri cred că a pus punct definitiv erei Barcelona. Nu-i vorbă, nu mai era demult o sperietoare dar aseară Mbappe și colegii au dat cu mătura și au aruncat punga cu resturi la gunoi.

Să vedem ce avem în seara asta.

Porto v Juventus

Nu putem spune că Porto joacă rău dar rezultatele din ultima lună arată o echipă cu rezultate mediocre (3-4-1), cele 3 victorii fiind strânse, obținute la echipe mediocre. Nu au absențe iar revenirea lui Otavio și Sanussi e o veste bună pentru ei.

Juve a debutat cam anemic cu Pirlo pe bancă dar încet – încet ș-au revenit și au plecat în urmărirea lui AC Milan. În toamnă au dat un 3-0 pe Nou Camp și cred că cei de la Porto au văzut de cel puțin 30 de ori acel meci.

Dybala, Ramsey și Arthur sunt dați accidentați, Cuadrado incert.

Mergem direct pe Juve to win.

Sevilla v Dortmund

Un meci între două echipe aflate la 180 grade: în timp ce spaniolii traversează o perioadă excelentă (10-3-1 e bilanțul pe 2021!) Dortmund e în vrie (3-3-3 în 2021), fără antrenor principal, departe de lupta pentru titlu. De altfel, ei încă nu au câștigat un meci în februarie 2021!

Sevilla are câțiva jucători incerți (Acuna, Ocampos, Navas) în timp ce interimarul Terzic nu se poate baza pe Witsel, Burki și Zagadou.

Dificil meci pentru Dortmund – Sevilla a primit 3 goluri în ultimele 10 meciuri, 2 de la Atletico – dar aș zice că Haaland/Sancho/Reus ar putea să le țină vii speranțele de calificare cu un gol, două.

Ambele marchează și Over 2.5 pare în regulă. Ah, și Sevilla to qualify e pe la 2.6, prea bună cota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.