Europa League 2020-2021: Ziua 1

0

Gata, începe şi ediţia 2020-2021 a UEFA Europa League, ediţia de pandemie. Debutăm cu stadioane goale (pandemia e la al doilea val) dar avem plasmele pregătite şi 4K-urile ascuţite.

Ca de obicei avem o suită de 24 de meciuri împărţite în două tranşe.

De la 19.55 mi-au atras atenţia:

Leverkusen v Nice. Nemţii sunt neînvinşi în acest sezon, 2-3-0, una dintre cele două victorii fiind în cupă, la o echipă de ligă inferioară. Nu foarte convingător dar să reţinem că au jucat doar un meci pe teren propriu (cu RB Leipzig, 1-1). Francezii au început cu două victorii, apoi două înfrângeri şi şi-au mai revenit cu un egal şi două victorii. Amestecat şi la ei. Nice nu a făcut cine ştie ce meciuri în deplasările de UEL dar îi văd marcând diseară. BTS & O2.5.

Rapid Viena v Arsenal. Deşi au dominat meciul de la Gent, austriecii au fost eliminaţi din UCL. Altfel, au un debut de sezon bun cu 3 victorii şi un egal în campionat. Arsenal începe să devină o echipă legată în acest al doilea sezon cu Arteta ca manager, vezi ultimul meci cu mentorul Pep. Cu un ochi la meciul de duminică, cu Leicester, cred că Arteta va roti câţiva jucători, şansă bună pentru austrieci să marcheze. La fel, BTS şi O2.5.

Standard Liege v Rangers. Două echipe în super formă, ambele venite din calificări. Rangers pare că are o defensivă mai atentă dar euforia victoriei de la Celtic, de duminică, cred că va permite belgienilor să marcheze. Alt meci de BTS & O2.5.

De la 22.00 ne uităm la:

Celtic v AC Milan. Altă dată meci de UCL! Două trupe în formă (chit că Celtic a fost învinsă în uichend de Rangers), cu atacuri puternice, se văd pentru a tranşa şefia grupei H. Merg pe mâna lui Zlatan, 2 & O1.5.

Tottenham v LASK. Halucinant meci au mai avut cei de la Spurs în uichend, pierzând două puncte cu West Ham după ce aveau 3-0 la pauză. Mou părea calm dar cred că a ieşit iureş în vestiar. Austriecii au fost o echipă surprinzătoare sezonul ăsta iar sezonul ăsta au debutat în trombă, păstrând o oarecare continuitate a rezultatelor. În calificări i-au nimicit pe cei de la Sporting la Lisabona (4-1) aşa că nu m-aş mira să marcheze şi la Londra. BTS & O2.5.

Să fie goluri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.