Champions League 2020-2021: Ziua 2

0

O zi normală ieri, doar sughiţul lui Dortmund la Roma poate fi trecut la surprize. Azi avem restul de 8 meciuri, cu Bayern v Atletico şi Ajax v Liverpool printre cele mai interesante. Să vedem.

Grupa A

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Lokomotiv Moscova, Salzburg.

Grupa lui Bayern, cum s-ar zice. Muller nu va avea probleme în a-şi asigura calificarea, trupa pe care o conduce din teren pare una aproape perfectă. Cealaltă mare favorită la calificare e şi ea cu o clasă peste celelalte două combatante, Simeone reuşind să reconstruiască o echipă îmbătrânită. Salzburg pare să aibă prima şansă la locul III dar pentru asta trebuie să nu se piardă în frigul de la Moscova.

Bayern v Atletico. Să spui despre Bayern că e în formă e redundant. Bine pentru noi e că şi Atletico pare să treacă printr-o perioadă fastă aşa că sunt şanse să vedem un meci spectaculos. Apărarea spaniolilor este ca pe vremuri (un gol în patru meciuri) dar şi adversarii au fost modeşti. 1 & O1.5 şi bineînţeles Muller marchează 🙂

Salzburg v Lokomotiv. Meci uşor pentru austrieci, cel puţin aşa pare. De reţinut, totuşi, forma bună a ruşilor, aşa că o surpriză nu e exclusă. BTS & O2.5 ar trebui să livreze.

Grupa B

Borussia Monchengladbach, Inter Milano, Real Madrid, Şahtior

O grupă cu două favorite care şchioapătă şi două outsidere care pot face spectacol. În mod normal, Real e favorită la câştigarea grupei însă Inter va fi greu de dat la o parte. Aş paria pe Şahtior pentru locul III, Gladbach nu îmi înspiră prea multă încredere.

Inter v Gladbach. Spectacol, asta mă aştept de la acest meci.. Inter tocmai a dat cu capul de Zlatan şi îşi revin mai greu, Gladbach e capabilă să marcheze. 1 & O1.5

Real Madrid v Şahtior. Realul a cam dat-o de gard în uichend cu Cadiz dar nu rezultatul, cât mai ales jocul a fost dezolant. Şahtior nu prea are probleme aşa că ar trebui să profite la maxim de situaţia mai puţin bună a spaniolilor. BTS & O2.5.

Grupa C

Manchester City, Olympique Marseille, Olympiakos, FC Porto

Grupa lui City, nu văd cine să-i pună probleme reale. Cred că Pep va trage tare pentru primele 12 puncte pentru a putea să se concentreze pe campionat, Liverpool pare fragilă în acest sezon. Porto e o enigmă, poate face o toamnă excelentă sau, la fel de bine să fie cu 0 puncte după primele 3 meciuri. OM e la cotitură, la fel şi Oly. Va fi strânsă lupta pentru locul II, aş merge pe OM.

City v Porto. Ăsta e meciul în care putem evalua forţa lui Porto: de vor scoate peri albi lui Pep atunci i-aş urca pe locul II la finalul grupei, dacă vor fi călcaţi în picioare rămânem cu OM. Şanse ar fi pentru portughezi, City e tare ezitantă în acest debut de sezon. City Over 1.5 goals.

Oly v OM. Momentan se joacă locul III aşa că mă aştept la un meci super închis, fără prea multe artificii. U2.5

Grupa D

Atalanta, Ajax, Liverpool, Midtjylland

Asta da grupă de UCL! Patru maşini de dat goluri puse în aceeaşi grupă – mă aştept să avem grupa cu cel mai mare golaveraj. Liverpool trece printr-o perioadă dificilă şi l-au mai şi pierdut pe VVD. De urmărit traseul lor în următoarea lună, ce impact va avea lipsa fundaşului lor central. Atalanta continuă să încânte, 3-4-2-1 lui Gasperini rulează fin. Ajax e Ajax, sunt puţine sezoanele în care nu au aruncat în adversar cu toate “cuiele” avute la dispoziţie, iar danezii de la Midtjylland au un înceut de sezon bun (11-4 în ultimele 6 meciuri oficiale) în UCL scoţând Ludogoreţ, YBB (!) şi Slavia (!!).

Ajax v Liverpool. În mod normal, Liverpool ar fi favorita clară a acestui meci dar ultimile întâmplări (şi rezultate) mă fac să dau o şansă olandezilor. Ajax +1 e la 1.81, de luat.

Midtjylland v Atalanta. După ce au fost luaţi la preţ de matineu de Napoli (0-4 la pauză), cei de la Atalanta se duc în Danemarca pentru a pleca bine în grupa de UCL. Sunt şanse bune la locul I şi un astfel de meci ca o coajă de banană. Mă aştept să tureze repede motoarele. 2 & O1.5 sau pentru cei mai curajoşi HT/FT 2/2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.