Champions League 2020-2021: Ziua 3

0

Ziua 3 de Champions League ne ademenşte cu Şahtior v Inter de la 19.55 şi cu Atalanta v Ajax, Gladbach v Real sau OM v City de la 22.00. Să aruncăm un ochi pe meciurile din seara asta.

Grupa A

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Lokomotiv Moscova, Salzburg.

Lokomotiv v Bayern. Maşinăria lui Flick e marea favorită a acestui meci, şi victoria nu pare în pericol, dar cred că mizeria aia de cotă de pe Bayern nu merită efortul. Ruşii nu sunt chiar Duren, pot ţine meciul strâns pentru o perioadă de timp. Fără probleme de lot, ambele trupe aliniază tot ce au mai bun. Lokomitiv +3 ar trebui să fie o alegere bună.

Atletico v Salzburg. Debuturi dezolante pentru ambele combatante: în timp ce Atletico au fost călcaţi în picioare de Muller şi prietenii, Salzburg nu a putut trece de Lokomotiv. Meciul din seara asta e important pentru Atletico – ei sunt favoriţii la locul II. Austriecii ştiu că au pierdut un tempo în lupta lor cu Lokomotiv pentru locul III şi ochesc un punct de la Madrid, să mai compenseze din pierderile primului meci. Salzburg să marcheze ar trebui să livreze.

Grupa B

Borussia Monchengladbach, Inter Milano, Real Madrid, Şahtior.

Şahtior v Inter. Ucrainienii sunt performerii primei runde, acel 3-0 de la pauză va rămâne în istorie. Inter s-a împiedicat de Gladbach, de abia au reuşit egalarea în minutul 90. Mă tem că, spre deosebire de Zizou, Conte nu va face greşeala de a-i subestima pe ucrainieni. O1.5 and X2 nu ar trebui să dezamăgească.

Gladbach v Real. Nemţii au pierdut prosteşte două puncte în finalul meciul din Italia, Real s-a făcut de baftă pe teren propriu. Apoi a venit El Clasico şi le-a mai revenit inima la loc. Probabil capacitaţi de victoria de la Barcelona vor tura motoarele şi în Germania pentru a reface linia de clasament. BTS and O2.5.

Grupa C

Manchester City, Olympique Marseille, Olympiakos, FC Porto

OM v Man City. Marseille a jucat subţire în deplasarea de la Atena şi a avut şi mult ghinion cu golul primit în prelungiri. City s-a trezit condusă de Porto după nici un sfert de oră dar în următoarele 50 de minute au marcat de 3 ori ca să pună lucrurile pe traiectoria previzibilă. Diseară nu îi văd pe cei de la OM punând multe probleme lui Pep. Over 2.5 and BTS şi aici.

Porto v Oly. Porto trece printr-o perioadă mai dificilă (2-1-2 în ultimele 5), Oly e pe val (3-2-0). La Manchester, portughezii nu au jucat rău dar diferenţa de valoare e prea mare. În seara asta însă diferenţa de valoare e în avantajul lor şi dacă vor juca ceva asemănător ca în prima rundă nu au cum să piardă. 1 and O1.5.

Grupa D

Atalanta, Ajax, Liverpool, Midtjylland

Atalanta v Ajax. Spectacol, asta e tot ce ne dorim. Şi sperăm că vom avea din plin în acest meci unde avem două trupe care iubesc faza ofensivă. Atalanta a început în trombă grupa cu 4-0 la Midtjylland dar această victorie stă între două înfrângeri. Ajax a pierdut greu de tot cu Liverpool şi în uichend a dat un 13-0 antologic lui Venlo. X2, mergem pe mâna olandezilor.

Liverpool v Midtjylland. Meci simplu pentru englezi, danezii sunt un pic prea mici pentru competiţia asta. Chiar dacă Klopp va mai roti în primul 11 nu văd cum nu ar putea pune o diferenţă de măcar două goluri. Liverpool -2 e de luat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.