Champions League 2020-2021: Ziua 4

0

Bayern a avut meci greu la Moscova dar au izbândit, City a trecut pe la Marsilia să ia punctele, Realul s-a chinuit în Germania şi are doar un punct din două meciuri de UCL, Atletico face meciuri spectaculoase dacă are cu cine iar Inter s-a făcut de baftă în Ucraina.

Să vedem ce avem azi:

Grupa E

Chelsea, Rennes, Sevilla, Krasnodar

Standings provided by SofaScore LiveScore

Krasnodar v Chelsea. Krasnodar pare copleşită de participarea în UCL (pierde ambele meciuri de campionat de după meciul de UCL), Chelsea e regina egalurilor, 5 în ultimele 6 meciuri! Fain e că are două de 3-3 şi două de 0-0, 🙂 Chelsea a cam strâns rândurile în defensivă după ce a tot fost criticată că primeşte mult dar asta a însemnat şi o limitare a forţei ofensive. Din ce am văzut sunt mai circumspecţi cu echipele considerate tari şi mai free-flowing cu cele mai mici. 2 & O1,5

Sevilla v Rennes. Spaniolii sunt într-o pasă proastă, 2 egaluri şi 2 înfrângeri în ultimele 4 meciuri dar să reţinem că au avut 3 meciuri în deplasare. Mai e ceva: au luat gol în 3 din cele patru meciuri. Nici francezii nu stau mai bine, au 3 egaluri şi o înfrîngere în ultimele 4 meciuri, şi ei par pe o pantă descendentă. 1 & O1.5

Grupa F

Brugge, Dortmund, Lazio, Zenit.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dortmund v Zenit. Oamenii lui Favre au făcut-o de oaie la Roma (1-3 cu Lazio) şi au nevoie de un rezultat bun în seara asta. Zenit au pierdut meciul de acasă cu Brugge şi au luat bătaie şi în campionat. Nu pare că înfrângerea cu Brugge e întâmplătoare. Dortmund -1.5.

Brugge v Lazio. Performerele primei runde dar dacă belgienii au scos un rezultat bun cu nişte ruşi dezorientaţi, italienii au pus Dortmundul la colţ. Ce face meciul interesant e lista lungă de absenţe de la Lazio. Presimt că muţi bani se vor duce pe Brugge astfel cota pe Lazio devine interesantă. Şi handicapul. X2.

Grupa G

Juventus, Barcelona, Dinamo Kiev, Ferencvaros.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Juventus v Barcelona. Meciul serii, dezamăgirea microbistului: CR7 nu va fi pe teren pentru întâlnirea cu Messi. Juventus a început ezitant sezonul, cu tot felul de rezultate “interesante” (egaluri pe la Crotone sau Verona). Barca stă şi mai prost, tocmai au luat un 1-3 de la Real, şi linia 3-1-2 în acest debut de sezon. Pique, cheia de boltă a apărării lipseşte, la fel Umtiti şi Ter Stegen. 1x & O1.5.

Ferencvaros v Dinamo Kiev. Barcelona nu prea avut ce face cu cei de la Ferencvaros, 5-1 a fost un scor normal la ce s-a jucat. La fel şi în întâlnirea de la Kiev, oamenii lui Lucescu au pus prea puţine probleme reale lui Juve. Acum, avem prima parte a bătăliei pentru locul III, un meci interesant prin prisma legăturilor dintre cele două cluburi: antrenorul maghiarilor e cunoscuta fostă vedetă a celor de la Dinamo Kiev, Serghei Rebrov iar marcatorul de pe Nou Camp, Karathin, e un produs al lui Dinamo. X2 & O1.5.

Grupa H

Manchester United, PSG, RB Leipzig, Basaksehir.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Man United v Leipzig. Se pare că oamenilor lui Ole nu le place deloc Old Trafford-ul gol: din trei meciuri jucate acolo de abia au scos un punct! De o cu totul altă părere sunt băieţii când pleacă în deplasare: 5 victorii din 5 meciuri! Leipzig, în schimb, nu are astfel de probleme: fie acasă, fie în deplasare, oamenii prestează la nivel înalt: 7 victorii şi un egal. De reţinut că, după mult timp, Man United are aproape tot lotul la dispoziţie (în orice caz, toţi oamenii care contează). 1X & O2.5

Basaksehir v PSG. Ambele trupe au pierdut în prima rundă dar dacă victoria turcilor nu intra în calcul, PSG-ul a pierdut oarecum surprinzător în faţa lui Man United. Deşi, în ultimul timp englezii par piaza rea a francezilor… Meci de gală pentru turci, meci de trei puncte obligatorii pentru francezi. La alegere: PSG marchează minim 2 goluri & PSG minim 6 cornere sau PSG to win to nil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.