A doua semifinală a UCL 2019-2020: Lyon v Bayern Munchen

0

Prima semifinală a fost fără istoric: tinerii lui Naglesmann au intrat cu pamperşii uzi, uzi şi numai eu am numărat 4-5 greşeli defensive enorme în prima repriză. Aşa că totul s-a redus la o comparaţie om la om de unde PSG a ieşit clar câştigătoare.

Păcat de Nagelsmann, dar unele lucruri nu le poţi antrena.

Să trecem la meciul de azi, a doua întâlnire Frankreich v Allemagne.

Lyon este de departe surpriza acestei ediţii de UCL, locul 7 din Ligue 1 având scrijelite pe chimir nişte nume respectabile, ca Juventus sau Manchester City.

Reţeta a fost relativ simplă: defensivă de fier (la fel ca cea arătată în Ligue 1) şi eficacitate mare când vine vorba de a converti fazele de poartă în goluri.

Bayern Munchen … ce să spunem despre ei? Că au NUMAI victorii în Champions League 2019-2020? Că din 9 victorii în acest sezon 4 sunt la 0? Că a spulberat-o pe Tottenham cu 7-2 la Londra (10-3 dublă manşă)? Că a amestecat în paella numită Barcelona până au sărit scoicile ca popcornul? Că sezonul ăsta de UCL are golaverajul 39-8?

Ştiţi prea bine toate astea.

Semifinala pare dezechilibrată dar aşa cum spunea Morarul nostru preferat, la sfârşitul lecţiilor cu Barcelona – “8-2 -ul s-a dus, urmează meciul cu OL. Ăla e cel mai important acum!” – nemţii vor face o mare greşeală dacă îi iau pe francezi la preţ de bagheta.

Mergem pe Over 2.5 & Bayern -1.5, Bayern O4.5 Cornere & Thomas Muller O0.5 şuturi pe poartă, la o cotă de peste 3.5. Rezonabil.

De asemenea mai putem încerca Bayern înscrie în ambele reprize şi are minim câte două cornere pe repriză la ceva peste 2.3.

Iar la rubrica “Extravagant Betting Tips” avem Bayern Munchen peste 10.5 faulturi!

Mai avem doar trei meciuri din acest august fierbinte. Să fie goluri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.