Finala pentru promovarea în Serie A

0

Facem o mică pauză de la programul încărcat al competiţiilor europene şi ne aruncăm privirea pe un meci capital pentru două trupe mignone: Spezia şi Frosinone se bat pentru un loc în Serie A 2020-2021.

Finala promovării, dublă manşă, primul meci s-a jucat la Frosinone şi s-a terminat prost pentru gazde: 0-1. Diseară e returul, la Spezia.

La Frosinone e antrenor marele Alessandro Nesta, fostul fundaş al lui Milan sau Lazio.

De ce mi-a atras atenţia acest meci: Frosinone a terminat Serie B pe ultimul loc de play-off, la 2 puncte peste cea clasată sub linie (Salernitana), reuşind să facă un punct în ultimul meci datorită unui penalty primit în ultimele 10 minute.

Mai apoi, au avut un meci de baraj cu Cittadella, care pornea favorită, şi în minutul 45 era 2-0 pentru gazde. Oamenii lui Nesta au redus din handicap în 45+4, au egalat imediat după pauză şi au intrat în prelungiri. Acolo au câştigat cu ajutorul unui penalty primit în minutul 120!

A venit semifinala cu Pordenone, meci în dublă manşă. 0-1 acasă, în primul meci, victorie cu 2-0 în deplasare (să reţinem că Pordenone era favorită, ultimul meci direct se terminase 3-0). Meciul a fost precedat de o schimbare interesantă de cote, de unde la deschiderea pieţelor Pordenone avea 2.4, la începerea meciului se dusese spre 3.5!

Şi acum Frosinone se duce la Spezia cu un handicap de un gol. Nu ştim cum se va termina aventura lui Frosinone dar istoria recentă ne arată că nimic nu i-a speriat pe oamenii lui Nesta 🙂

Atenţie mare la fluctuaţia cotelor. La deschidere (18 august) Spezia era cotată la 2.25 pentru victorie. 😉

Mergem pe gol marcat în prima repriză, O1 HT plăteşte in jur de 2.35. Rezonabil.

Iar la rubrica “Extravagant Betting Tips” avem 1X & O1.5 la un pic peste 2 şi BTS tot pe acolo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.