Europa League 2019-2020: Ziua 8

0

Avem o primă echipă calificată în optimile europa League (Rangers, după dubla cu Braga) azi le aflăm pe restul de 15.

De la 19.55

Porto v Leverkusen: a fost 2-1 în tur pentru nemţi aşa că ne aşteaptă un retur încins. Ambele trupe merg cu motoarele turate – 4 victorii şi o înfrângere la Porto, 5 victorii la Leverkusen în ultimele 5 meciuri, şi 10, respectiv 13 goluri marcate. Cred că după un debut mai circumspect lucrurile vor evolua către un meci cu faze de poartă. Şi goluri. X2 şi O1.5 nu ar trebui să dezamăgească.

LASK v AZ Alkmaar: în tur s-a terminat 1-1, olandezii revenind abia pe final, cu un penalty. Oareşcum surprinzător rezultatul dar dacă ne uităm în spate vedem că liderii la zi ai campionatului austriac au avut o comportare excelentă în grupă (a câştigat-o în faţa lui Sporting şi a PSV-ului, cu trei victorii pe teren propriu). Chestie care ar putea continua, Alkmaar au meci cu Ajax în uichend şi am impresia că oricât ar încerca să se concentreze pe aceste meci, mintea le va fi la cel de duminică. Dacă nu vreţi să luaţi LASK single atunci vă puteţi orienta către un O2.5.

Gent v Roma cred că va fi un meci închis, cu italienii plecând cu toate cele trei puncte, Wolves mai dă un tun şi pe terenul lui Espanyol iar Malmo v Wolfsburg se va lăsa cu minim 3 goluri.

De la 22.00

Ajax v Getafe: o surpriză pentru mulţi (nu şi pentru minutulsiscorul!) victoria spaniolilor din tur e cam sfârşitul aventurii europene pentru semifinalista UCL din sezonul trecut. Doar dacă nu cumva vom asista la un reviriment al olandezilor – deşi forma de moment e una slabă iar duminică au meci cu Alkmaar. Getafe nu pierde are valoare mai mare decât Ajax câştigă.

Sevilla v CFR: toată lumea e de acord, va fi un one-way meci. Sevilla are nevoie de 1-2 goluri până în pauză pentru a gestiona lejer meciul şi mă aştept să înceapă tare. Dacă marchează va fi interesant pentru că CFR-ul din sezonul ăsta a arătat că poate ataca şi marca, dar dacă nu reuşeşte să marcheze repede atunci vom asista la un meci anost până spre final. CFR to score are ceva valoare.

Man United trebuie să termine ce a început la Brugge (şi cred că o vor face încă din prima repriză), Celtic asemenea (Copenhaga nu va rezista foarte mult), văd minim 3 goluri la Salzburg (cu ambele echipe marcând) iar Benfica cred că va da cu Şahtior de pământ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.