Europa League 2019-2020: Ziua 7

1

Revine şi Europa League cu multe meciuri de calitate: sita grupelor a fost bună, nu prea avem sparring-partners.

De la 19.55

CFR v Sevilla: clujenii au avut ghinion la tragerea la sorţi dar tot aşa s-a spus şi în toamnă când şi-au aflat grupa şi erua cotaţi cu şansa a patra la calificare. Acum, CFR ar putea profita de pasa rea prin care trec spaniolii (nicio victorie în ultimele 4 meciuri, 4 înfrângeri consecutive în meciurile de deplasare). Meci greu pentru oamenii lui Dan Petrescu, sigur va încerca să împingă calificarea spre manşa a doua, aşa că să nu ne mire un meci cu maxim 2 goluri.

Brugge v Man United: o întâlnire între un loc trei de UCL şi o echipă în derovă. Belgienii au prestat binişor în grupa de Champions League (un 2-2 pe Bernabeu, două egaluri cu Galata) dar au început anul şovăielnic (4 victorii – 4 egaluri). Man United e într-o căutare continuă, jocul e de multe ori fără orizont iar la ora meciului sunt cu lotul în pioneze. Rezultatul depinde de ce prim 11 va alinia Ole dar chiar şi aşa ar fi o surpriză ca United să piardă în Belgia.

Alte meciuri interesante de la aceeaşi oră: Frankfurt v Salzburg (meci de over), Getafe v Ajax (îi văd pe spanioli câştigători).

De la 22.00

Leverkusen v Porto: ambele trupe sunt în formă, ambele marchează şi iau goluri aşa că ar trebui să vedem un meci deschis, chit că e prima manşă a 16-milor. Nemţii au început bine anul (5 victorii şi o înfrîngere), portughezii nu prea au avut pauză (au jucat 12 meciuri anul acesta!) aşa că s-ar putea ca ritmul impus de nemţi să-i epuizeze pe final.

Rangers v Braga: un parcurs cât mai lung în această competiţie este unul dintre obiectivele ambelor trupe iar traseul recent ne dă speranţe la o dublă aprig disputată. Rangers e aproape impecabilă pe teren propriu (doar Celtic i-a bătut), Braga joacă excelent în deplasare (victorii atât la Porto cât şi la Benfica în ultima lună!) şi îi văd greu de depăşit în seara asta.

Alte meciuri de la aceeaşi oră: Wolves v Espanyol (ar fi trebuit să fie un meci aprig dar mă tem că Espanyol a renunţat la UEL şi se concentrează pe evitarea retrogradării); Alkmaar v LASK (mi se pare prea mare cota pe olandezi, merg pe victoria lor);

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.